24-04-2017 - Windsurfen, Nieuws, Magazines

Motion #1 2017 is uit!

Deze week ligt de nieuwe Motion weer bij de abonnees op de mat. Hieronder alvast een kleine scoop van de artikelen en een preview om in de stemming te komen.

De slag om Domburg
Vier windsurfende ondernemers hebben een droom: het organiseren van een windsurfevenement op hun geliefde homespot Domburg, ook wel Domkipa genoemd. Hun geduld wordt heel lang op de proef gesteld, maar uiteindelijk wordt het lange wachten dik beloond met de meest epische surfomstandigheden die we in de laatste paar jaar in Nederland hebben gezien.

Zweefvliegen boven het Tjeukemeer
Hydrofoilen heeft het laatste jaar een behoorlijke vlucht genomen. Is het de nieuwe impuls waar de windsurfsport op zit te wachten? Marcelino Lopez probeerde het uit, en zag een oude droom werkelijkheid worden.

Testlab – Wilde Westen
Stuur Pirate of the Caribbean Antoine Martin, stuntman en allround maf kees Nick Jacobsen en een paar andere teamriders naar the middle of nowhere om een aantal wetsuits en accessoires te testen en er komt vast en zeker iets grappigs uit voort, moet de brandmanager van wetsuit-, trapeze- en accessoiremerk NP gedacht hebben. Het werd een van de wildste en historisch gezien meest beruchte plekken van Amerika: het voormalige Wilde Westen.

Need for speed – Amado Vrieswijk
Met zijn creatieve en krachtige stijl is Amado Vrieswijk het uithangbord van een nieuwe generatie freestylers. Afgelopen jaar werd de 21-jarige Bonairiaan tweede op de PWA Freestyletour, en het lijkt slechts een kwestie van tijd voor hij op het hoogste treetje mag plaatsnemen. Axel Reese zocht hem op voor een gesprek.

Uiteraard ontbreken ook vaste rubrieken als de Echte Man Test, Moments en de Flashback niet. Wil jij deze gave artikelen niet missen? Bestel Motion #1 dan snel in onze webshop of word abonnee en kies uit een van de vette gratis welkomstacties!  Ben je op een surftrip maar wil je wel al het magazine lezen? Je kunt het nummer uiteraard ook in onze Soul Kiosk App bekijken!

 van