26-04-2018 - Windsurfen, Magazines

Motion #1 is uit!

Het water wordt wat warmer en de buitentemperaturen worden aangenamer, hoog tijd dus om weer het water op te gaan. Daarnaast is Motion #1 2018 uit en helpt je om alvast in de stemming te komen aan de hand van toffe verhalen, mooie foto’s en natuurlijk nog veel meer! 

Meev

Vijftien jaar geleden konden we van de ene op de andere dag niet om hem heen: Kevin Mevissen, freestylesensatie uit Limburg. Dikke sponsorcontracten, internationale fotoshoots, twee Europese titels; het ging hem voor de wind. Maar zo snel als hij kwam, zo geruisloos verdween hij weer van het internationale podium. Motion zocht hem op om te kijken hoe het nu met hem gaat.

Java

Afgelopen zomer trokken Leon Jamaer, Camille Juban en Flo Jung samen met fotograaf Gilles Calvet naar Indonesië, op zoek naar verlaten stranden met perfecte golven. In het zuidwesten van Java vinden ze waar ze naar verlangen, en ze gaan pas naar huis als alle masten gebroken zijn.

Training Week – In de Schaduw van Jordy Vonk

Na in zijn jonge jaren hoofdzakelijk heen en weer te hebben geknald op een slalomboard, stond hoofdredacteur Mart Kuperij de laatste tijd vooral op een waveboardje – als hij tenminste niet aan het revalideren was van alweer een schouderblessure. Hersteld van operatie nummer vier besloot hij afgelopen winter een oude droom nieuw leven in te blazen: een dagje leven als een professionele slalommer. En dat bleek een stuk heftiger dan hij gedacht had.

Uiteraard ontbreken ook vaste rubrieken als de Echte Man Test, Moments en de Clubpage niet. Wil jij deze gave artikelen niet missen? Bestel Motion #1 dan snel in onze webshop of word abonnee en kies uit een van de vette gratis welkomstacties! Ben je op een surftrip maar wil je wel al het magazine lezen? Je kunt het nummer uiteraard ook in onze Soul Kiosk App bekijken!

Inhoud:

8. Editorial
10. Moments
17. Tussendoor
18. Strandjutten
26. Meev
36. Echte man test
38. Training day
50. Vaarwater
54. Gallery
62. New Amsterdam Surf
68. Java
76. Clubpage
78. Flashback
80. Closeout

 van