17-06-2016 - Windsurfen, Nieuws, Magazines

Motion #2 2016 is uit!

Vanaf deze week ligt de nieuwe Motion weer bij de abonnees op de mat. Boordevol vette foto’s, verhalen, producten en nieuwtjes uit de windsurfwereld. Hieronder alvast een kleine scoop van de artikelen uit de nieuwste uitgave. Daarnaast kun je ook nog even een preview checken, om alvast in de stemming te komen! 

Alles of niets

‘Zo, nu kun je wel een heel boek over me schrijven’, zegt Steven Van Broeckhoven als ik begin mei voor de laatste keer mijn memorecorder indruk. We zitten voor zijn camper op de parkeerplaats in Podersdorf, Oostenrijk. Het is een onverwacht heftig gesprek, waarin hij zijn teleurstelling over zijn tegenvallende resultaat in de openingswedstrijd van het seizoen niet onder stoelen of banken steekt. ‘Als ik het dit jaar slecht doe, zou dat het einde kunnen zijn. Dan moet ik gewoon terug gaan werken.’ Door Mart Kuperij

Trictionary 3

Voor veel windsurfers is het een soort bijbel: De Trictionary. Tien jaar geleden kwam schrijver, bedenker en windsurfer Michael ‘Rossi’ Rossmeier met het eerste boek, In 2008 kwam deel uit en inmiddels legt hij de hand aan de voltooiing van de derde versie, die compleet nieuw is. We vroegen hem naar het ontstaan van het boek en kregen er en kleine preview met speciaal voor motion geselecteerde beelden van zesvoudig freestyle wereldkampioen Gollito bij.

Lissabon

Lissabon had me op een spontane trip een jaar geleden zo overweldigd, dat ik niet veel later gelijk terugkeerde voor een buitenlandsemester op de universiteit. Uit de onenightstand ontstond zo een af faire, en het ziet ernaar uit dat het een echte romance is; ik heb mijn verblijf inmiddels alweer met een extra semester verlengd. Door Leif Bischoff

Uiteraard ontbreken ook vaste rubrieken als de Echte Man Test, Moments en de Flashback niet. Wil jij deze gave artikelen niet missen? Bestel Motion #2 dan snel in onze webshop of word abonnee en kies uit een van de vette gratis welkomstacties!  Ben je op een surftrip maar wil je wel al het magazine lezen? Je kunt het nummer uiteraard ook in onze Soul Kiosk App bekijken!

!

 van