25-06-2018 - Windsurfen, Magazines

Motion #2 2018 – Hello Duotone – I believe I can fly!

Na een paar dagen lekkere wind is de voorspelling voor deze week een stuk minder rooskleurig. Wat is er dan beter dan met de nieuwe Motion op de bank te zitten? In dit nummer zijn we ‘loyal to the foil’, neemt Arrianne Aukes ons mee naar Punta San Carlos in Mexico en praten we met de baas van Boards & More over de naamsverandering van North Sails. 

Welkom Duotone, vaarwel North Sails
De zeilen en producten van North Sails zijn vanaf het eerste begin een benchmark in de windsurfwereld geweest. Windsurfen en North horen bij elkaar, maar tijden veranderen. Vanaf 1 augustus zal Boards & More afscheid nemen van North Sails Windsuring en zijn eigen merk Duotone op de markt brengen. Boards & More directeur Till Eberle legt uit wat dit betekent.

GVR’s en Baja Fogs
Als Arrianne Aukes na aaneensluitende wedstrijden op Gran Canaria, Fuerteventura en Tenerife eindelijk wat tijd voor zichzelf heeft, besluit ze iets geks te doen: ze gaat op vakantie. Twee weken windsurfen op Punta San Carlos in Mexico – zonder prestatiedruk en met golven zo ver het oog reikt.

Loyal to the foil
De eerste meters op een foilboard maken van iedereen – pro of amateur – voor even weer een beginner. En dat is behoorlijk kicken, merkte hoofdredacteur Mart Kuperij.

Inhoud:

8 Editorial
10. Moments
17. Tussendoor
18. Strandjutten
24. Baja
34. Echte man test
36. Duotone
40. Loyal to the foil
50. Surfersoor
54. Gallery
64. Basics
68. Column
70. Karpathos
76. Clubpage
78. Flashback
80. Closeout

 van