18-09-2020 - Windsurfen, Magazines

Motion #2 2020 is uit!

De tweede uitgave van Motion 2020 ligt op de planken! Dit geeft jou weer nieuw leesvoer in de vorm van interviews met profs, gave surfverhalen, nieuws dat je niet wilt missen en natuurlijk de mooiste actiefoto’s. Ben jij nog geen abonnee? Bestel hem dan snel in onze webshop of word hier abonnee! Hieronder lees je al een klein voorproefje van het nieuwste magazine.

Windsurfen leeft!

Toen de wereld dit voorjaar in lockdown ging vanwege het coronavirus, bleek al snel hoezeer alles met elkaar verweven is. Ook in het windsurfen. Van de PWA en profsurfers, surfscholen en -shops tot magazines en merken; als de hand op de knip gaat en er niet meer gereisd mag worden komt het hele raderwerk al snel tot stilstand. Gelukkig bleek het verband ook in positieve zin: toen de teugels wat gevierd werden en iedereen terug naar buiten mocht, toonde de watersport zich populairder dan ooit. Een blik op windsurfen in coronatijd, in vier delen.

Brandon Bay

Een vaste week per jaar. Op zoek naar wind en golven. Samen met je beste makkers genieten van je grootste passie. Voor een groep vrienden uit Scheveningen geen droom, maar al ruim tien jaar werkelijkheid. Ieder najaar gaan ze naar Brandon Bay, in het zuidwesten van Ierland. Voor de beste windsurfdagen van het jaar.

40 jaar Fanatic

De lancering van de 2021-wavefreestyle-collectie markeert het 40-jarige bestaan van Fanatic, waarmee het een van de langst bestaande windsurfmerken is. Met brandmanager Craig Gertenbach en cheftester Klaas Voget kijken we terug op de rijke geschiedenis van het Duitse merk. Een Skypegesprek over edgy graphics, iconische shapes en het Fanatic-familiegevoel.

Uiteraard ontbreken ook vaste rubrieken als de Echte Man Test, Moments en Strandjutten niet. Wil jij deze gave artikelen niet missen? Bestel Motion #2 2020 dan snel in onze webshop of word abonnee en kies uit een van de vette gratis welkomstacties! Ben je op een surftrip maar wil je wel al het magazine lezen? Je kunt het nummer uiteraard ook in onze Soul Kiosk App bekijken!

Inhoud

8. Editorial
10. Moments
17. Tussendoor
18. Strandjutten
24. Corona-update
32. Echte Man Test
34. Brouwersdam
36. Brandon Bay
42. Denemarken
48. Madagaskar
58. 40 jaar Fanatic
66. Closeout

 van