16-05-2012 - Windsurfen, Magazines

Motion #3 2012

Het derde nummer Motion windsurf magazine van 2012 ligt weer op de deurmat. Wat kun je vinden in dit nummer?

Op Ho’okipa lijkt de elite alweer om: quads zijn zo 2011! Of toch niet? Je leest het in Singlefin (R)evolution – back to the future. Verder hebben we een uitgebreid reisverslag van een trip naar Jericoacoara en Icaraizinho (inclusief inside tips van Davy Scheffers, Maarten van Ochten, Eva Oude Ophuis en Arrianne Aukes) en laat onze favoriete oosterbuurman Peter Garzke ons zien dat overstag gaan echt niet alleen voor beginners en herintreders is.

We spraken verder met Olympisch windsurfer Dorian van Rijsselberghe vlak voordat hij weer uitvloog naar Canada, en hebben een verslag van PWA jurylid Thijs van der Meer over de eerste PWA dit jaar in het Italiaanse Calabrië. Tenslotte vind je ook in deze Motion weer onze vaste rubrieken als het Prolimit Fotofestijn, de Echte Man Test (speedkanon John Overmeer tegen zijn mXr-teammaatje Serge Beumer), de Moments en zitten er opnieuw twee dikke posters (Ben van der Steen & Brawzinho) bij dit nummer.

Krijg je het magazine nog niet op de deurmat, word dan nu abonnee en krijg een mooi welkomstgeschenk gratis! Als je geen abonnee bent kan je de magazines uiteraard ook kopen bij de gespecialiseerde boekhandels in Nederland en België.

 van