15-09-2017 - Windsurfen, Nieuws, Magazines

Motion #3 2017 is uit!

Vanaf deze week ligt de nieuwe Motion weer bij de abonnees op de mat. Boordevol vette foto’s, verhalen, producten en nieuwtjes uit de windsurfwereld. Hieronder alvast een kleine scoop van de artikelen uit de nieuwste uitgave en een preview om alvast in de stemming te komen.

Last-Minute WA

Een trip naar West-Australië staat bij veel windsurfers op de bucketlist. In de meeste geval len zal er een uitgebreide voorbereiding aan vooraf gaan, maar niet voor Timo Mul len. De Ierse windsurfpro vloog afgelopen winter last-minute naar de andere kant van de wereld voor de fotoshoot van sponsor Severne. Vijf dagen WA, of hoe een mix van slaapgebrek, wind en golven een euforische cocktail op kan leveren.

Op Weg Naar De 50 

Daar stond hij dan op het podium afgelopen zomer, Twan Verseput uit Groningen. naast Björn Dunkerbeck, met één vinger in de lucht en een lach op zijn gezicht. Hij had alle reden tot lachen: hij was zojuist gekroond tot wereldkampioen speedsurfen. Hoe anders was het tweeënhalf jaar eerder, toen een knieblessure een streep zette door zijn carrière als professioneel volleyballer. Hij kon wel janken. windsurfen gaf hem het plezier in sporten terug, al had hij toen nog niet kunnen vermoeden dat hij een paar jaar later zijn surfidool naar de kroon zou steken.

Amsterdam Windsurfing

Windsurfen wordt door outsiders vaak gezien al s een puur individuele sport. Weten zij veel dat niets zo bindend is als de gemeenschappelijke liefde voor water en wind. Die zorgt ervoor dat elke spot wel een echte surfclub met trouwe aanhang heeft. Deze keer is het podium voor Amsterdam Windsurfing.

 

Uiteraard ontbreken ook vaste rubrieken als de Echte Man Test, Moments en de Flashback niet. Wil jij deze gave artikelen niet missen? Bestel Motion #3 dan snel in onze webshop of word abonnee en kies uit een van de vette gratis welkomstacties!  Ben je op een surftrip maar wil je wel al het magazine lezen? Je kunt het nummer uiteraard ook in onze Soul Kiosk App bekijken!

 

 van