16-11-2017 - Windsurfen, Magazines

Motion #4 2017 is uit!

Daar is-ie dan: Motion #4 2017! Boordevol vette foto’s, verhalen, producten en nieuwtjes uit de windsurfwereld. Hieronder alvast een kleine scoop van de artikelen en een preview om alvast in de stemming te komen.

Happy days in Chili
Het leven van een windsurfvader is niet altijd even makkelijk. Er is het jongleren van kinderen, baan en relatie – en dan is er nog die verslaving. Alleen een windsurfer begrijpt dat alle andere zaken ineens compleet overbodig worden als de blaadjes beginnen te ritselen en er golven staan. Windsurfen is de oorzaak van ruzies, frustratie, tranen. Zie nog maar eens te genieten van dat ontspannen familiedagje als je net een belletje hebt gehad van een van je maatjes dat het 4,5-weer is en masthoog side-off. Gelukkig heeft Klaas Voget de oplossing gevonden, en wel in Chili. ‘Als je de juiste locatie kiest voor een windsurftrip, kun je het familieleven combineren met de meest fantastische windsurfsessies ooit.’

Slag om Domburg
Op zaterdag 21 oktober vond de tweede editie van de Slag om Domburg plaats. Na de feestelijke opening begin september in de vorm van een beach cleanup en muziekfestival, was het herfststorm Brian die zorgde voor een straffe zuidwester en cleane golven. Een selectie van de mooiste beelden, vastgelegd door Patrick van Iersel en Rinaldo Lokers.

Interview – Under Construction
Ethan Westera (20) zit op een bank op het terras van Surfcentrum Brouwersdam en eet een broodje kaas. Zijn linkervoet is gehuld in roze gips en rust op tafel, naast hem liggen twee krukken. Ontspannen kijkt hij voor zich uit en lacht wat met zijn vrienden; hij gaat opvallend goed om met de blessure die hem sinds eind juli van het water houdt. ‘Ik ben altijd wel rustig. Als ik win ben ik een beetje blij, als ik verlies ben ik niet helemaal kapot. Zo zit ik in elkaar.’

Uiteraard ontbreken ook vaste rubrieken als de Echte Man Test, Moments en de Flashback niet. Wil jij deze gave artikelen niet missen? Bestel Motion #4 dan snel in onze webshop of word abonnee en kies uit een van de vette gratis welkomstacties! Ben je op een surftrip maar wil je wel al het magazine lezen? Je kunt het nummer uiteraard ook in onze Soul Kiosk App bekijken!

 

 van