26-11-2019 - Windsurfen, Nieuws, Magazines

Motion #4 2019 is uit!

Het allernieuwste nummer van Motion is uit! Het is weer tijd om te duiken in het nieuws van de windsurfwereld, (reis) verhalen en interviews van en met professionele windsurfers en uiteraard weer je mooiste actie foto’s. Ben jij nog geen abonnee? Bestel hem dan snel in onze webshop of word hier abonnee! Hieronder al een klein voorproefje van het nieuwste nummer!

Further – Trippen door West-Australië

Begin september gingen Scott McKercher, Jaeger Stone en fotograaf Mathias Moerman voor één keer niet linksaf bij Northampton, maar rechtdoor, op zoek naar avontuur. Het blijkt een eyeopener. ‘Dit was de golf waar ik over dagdroom.’

Basics – Monkey jibe

Als je deze zomer flink hebt geoefend op de duckjibe en backwind jibe uit Motion #1 en #3 is het nu tijd om deze twee moves te combineren tot (tromroffel)… de monkey jibe! Een typische old school freestylemove waarin we een duckjibe maken met een extra sail 360. Gewoon omdat het kan.

Burning man – Surfen op de playa

Surfen en het strand zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Maar dat je ook op een ‘playa’ middenin de woestijn je surfkick kan halen was voor hoofdredacteur Mart Kuperij een verrassing.

Uiteraard ontbreken ook vaste rubrieken als de Echte Man Test, Moments en de Flashback niet. Wil jij deze gave artikelen niet missen? Bestel Motion #4 2019 dan snel in onze webshop of word abonnee en kies uit een van de vette gratis welkomstacties!  Ben je op een surftrip maar wil je wel al het magazine lezen? Je kunt het nummer uiteraard ook in onze Soul Kiosk App bekijken!

8. Inhoud
10. Editorial
12. Moments
19. Tussendoor
20. Standjutten
28. Further
28. Echte man test
42. Basics
44. Burning man
48. Gallery
56. DAM-X
60. Flashback
62. Closeout

 van