23-11-2018 - Windsurfen, Nieuws, Magazines

Motion #4 is uit!

Het allernieuwste nummer van Motion is vandaag uitgekomen! Abonnees kunnen Motion dit weekend op het matje verwachten en kunnen in het weekend genieten van de gaafste reisverhalen, foto’s, tutorials en nieuwtjes uit de windsurf wereld. Ben jij nog geen abonnee? Bestel hem dan snel in onze webshop of word hier abonnee! Hieronder al een klein voorproefje van het nieuwste nummer.

Mission Impossible

400 kilo windsurfmateriaal, 8 übergemotiveerde windsurfers, 7 dagen met wisselende omstandigheden en een fotograaf die zich desnoods omver laat varen voor het perfecte plaatje. Team captain Flo Jung neemt ons mee voor een kijkje achter de schermen.

Observaties Francisco Goya

Francisco Goya (Buenos Aires, 1970) was een van de supersterren uit het windsurfen van de jaren negentig en begin deze eeuw. De aimabele Argentijn schopte het tot wereldkampioen wave in 2000, waarna hij zich toelegde op zijn eigen merk: Goya Windsurfing. Bescheiden levenslessen van een doorbijter, wiens wil om te slagen groter was dan zijn angst om te falen.

Inside the PWA

Zes maanden per jaar reizen juryleden Thijs van der Meer en Danny Kater de wereld over voor de wedstrijden van de PWA World Tour. Van Marokko tot Japan en de Canarische Eilanden tot Sylt beoordelen ze de beste wavers en freestylers ter wereld en leiden ze slalom- en foilraces in goede banen. Wij spraken het tweetal tussen de waveheats op Gran Canaria. ‘Ik heb al jaren geen livestream meer gekeken omdat ik overal bij ben, hoe gaaf is dat?’

Uiteraard ontbreken ook vaste rubrieken als de Echte Man Test, Moments en de Flashback niet. Wil jij deze gave artikelen niet missen? Bestel Motion #4 dan snel in onze webshop of word abonnee en kies uit een van de vette gratis welkomstacties!  Ben je op een surftrip maar wil je wel al het magazine lezen? Je kunt het nummer uiteraard ook in onze Soul Kiosk App bekijken!

Inhoud:
8. Editorial
10. Moments
17. Tussendoor
18. Strandjutten
26. Backstage: Gunsails
36. Echte man test
38. Observaties: Gaya
48. Inside the PWA
54. Gallery: Sylt
64. Basics: chop hop
68. Column
70. DAM-X
76. Clubpage
78. Flashback
80. Closeout

 van