11-11-2016 - Windsurfen, Nieuws, Magazines

Motion #4 is uit!

Vanaf vandaag ligt de nieuwe Motion weer bij de abonnees op de mat. Boordevol vette foto’s, verhalen, producten en nieuwtjes uit de windsurfwereld. Hieronder alvast een kleine scoop van de artikelen uit de nieuwste uitgave en een preview om alvast in de stemming te komen.

North of the Golden Gate
Afgelopen voorjaar huurden Phil Soltysiak en Max Matissek een camper om de kust ten noorden van de Golden Gate Bridge te ontdekken. Het werd een trip van extremen, met ijskoud water, warme stranden en de nodige zeehonden en haaien.

Rio throwback
In sport liggen blijdschap en verdriet dicht bij elkaar. Hoewel het op de Spelen van Rio afgelopen zomer niet altijd ging zoals we gehoopt hadden – we noemen een muitende Yuri van Gelder, het langebaanzwemmen of de smakker van Epke Zonderland – was er aan de Copacabana alle reden tot juichen. Dorian van Rijsselberghe prolongeerde op indrukwekkende wijze zijn gouden plak van Londen, en Lilian de Geus miste op een haar na een bronzen medaille. Wij vroegen het tweetal naar hun mooiste olympische momenten aan de hand van door hen gekozen foto’s.

True Wind 2 – Hoog boven Wenen
Een jaar geleden verraste de Oostenrijkse freestyler Max Matissek (29) de windsurfwereld door voor zijn project True Wind te windsurfen in een gigantisch spaarbekken in Wenen, tien meter onder de grond. Dit keer zoekt hij het 100 meter hogerop.

Antoine Martin – Pirate of the Caribbean
‘Je bent pas oud als je dromen overschaduwd worden door spijt. Zorg er dus voor dat je je kans pakt!’ citeerde Antoine Martin op zijn Facebookpagina de Amerikaanse acteur John Barrymore. Wie de carrière van deze jonge Fransoos de laatste jaren gevolgd heeft weet dat Antoine zijn eigen leven daadwerkelijk naar dit principe lijdt. Hij jaagt zijn dromen na als een piraat een schatkist vol Spaans goud. De sunnyboy uit de Cariben lijkt zich geen zorgen hoeven te maken over spijt.

 

Uiteraard ontbreken ook vaste rubrieken als de Echte Man Test, Moments en de Flashback niet. Wil jij deze gave artikelen niet missen? Bestel Motion #4 dan snel in onze webshop of word abonnee en kies uit een van de vette gratis welkomstacties!  Ben je op een surftrip maar wil je wel al het magazine lezen? Je kunt het nummer uiteraard ook in onze Soul Kiosk App bekijken!

 

 van