28-09-2012 - Windsurfen, Magazines

Motion #5 2012

Het vijfde en tevens laatste (snik) nummer van Motion windsurf magazine 2012 ligt bijna op je deurmat. Wat staat er zoals in?

Ondanks dat hij tot nu toe meer dan 4,5 miljoen airmiles bij elkaar vloog, was Kevin Pritchard nog nooit in Canada. Na het Pistol River evenement van de American Wave Tour zamelde hij een crew bij elkaar met onder andere Graham Ezzy en trok hij noordwaarts, op zoek naar het beloofde land. Het resultaat van zijn trip (haalde hij het? surfte hij er?) lees je hier. Om alvast in de winterstemming te komen hebben we verder een Basics ijssurfer bouwen voor je, waarin de Nederlands kampioen ijssurfen van 2012 Dennis Littel vertelt hoe je zijn prijswinnend ontwerp na kan bouwen. Natuurlijk hebben we ook Gouden Dorian nog even aan zijn jasje getrokken, nog behoorlijk lastig met de giga belangstelling die er voor hem was op The MissionXL. Tussen het zetten van handtekeningen en het op de foto gaan met fans door spraken we hem kort over zijn winst op de Spelen van Londen en zijn plannen voor het komende jaar.

Volgers van het professionele wedstrijdcircuit zullen hebben opgemerkt dat we tegenwoordig maar liefst vier dames hebben die strijden om de prijzen. Naast Eva Oude Ophuis, Amanda Beenen en Arrianne Aukes (derde overall bij het freestylen!) deed dit jaar ook zelfverklaard ongeleid projectiel Hester Anderiesen mee in de golven. In Hester over de grens lees je hoe zij zich voorbereidde op dit avontuur. Meer nieuws over de pro’s lees je in de PWA update van jurylid Thijs van der Meer, die in Turkije weer streng doch rechtvaardig als altijd de startlijn in de gaten hield en en passant nog wat andere interessante dingen opmerkte. Een fotoverslag van The MissionXL maakt deze festivalzomer compleet. Voor de reislustige windsurfers tenslotte, hebben we een superhandige vliegkaart ontwikkeld waarop je in een handomdraai kunt zien hoe je het beste naar een 8-tal winterbestemmingen vliegt. En voor iedereen die thuis blijft deze winter: bouw die ijssurfer!

Natuurlijk vind je in deze Motion ook weer onze vaste rubrieken als het Prolimit Fotofestijn, de Echte Chica Test (Ari vs Beenen), de nieuwste producten (inclusief twee te winnen prijspakketten van Oxbow en C-Skins!) sfeervolle Moments en zitten er opnieuw twee dikke posters bij dit nummer.

Krijg je het magazine nog niet op de deurmat, word dan nu abonnee en krijg een mooi welkomstgeschenk gratis! Als je geen abonnee bent kan je de magazines uiteraard ook kopen bij de gespecialiseerde boekhandels in Nederland en België.

 van