13-02-2015 - Windsurfen, Nieuws, Magazines

Motion product guide gratis verkrijgbaar!

De Motion Product Guide is inmiddels digitaal verkrijgbaar via de Soul Kiosk app. Het naslagwerk met alle productinformatie die je nodig hebt. Deze Product Guide is natuurlijk onmisbaar voor alle volgers van Motion en is daarom voor iedereen gratis te downloaden.

In dit digitale magazine staan veel nieuwe zeilen, boards en andere productinformatie die je absoluut niet wilt missen. Deze digitale uitgave is exclusief te downloaden in de Soul Kiosk app. De Soul Kiosk app is gratis terug te vinden in de Google Play Store of Apple App Store.

PG-tekst1

In de Soul Kiosk zijn alle magazines gratis te downloaden voor abonnees, zodat je jouw favoriete magazines altijd bij de hand hebt. Voor meer informatie over de Soul Kiosk kun je trouwens op deze website terecht. De Soul Kiosk app geeft de mogelijkheid om op tablets of smartphones product reviews, filmpjes en nog veel meer informatie te checken!

PG-tekst2

Inmiddels zijn we druk bezig met Motion #1 2015 maar met de Product Guide ben je voorlopig nog wel een tijdje zoet! Ben je nieuwsgierig geworden naar Motion Windsurf Magazine? Word dan voor het gemak abonnee zodat je alle tip’s, tric’s en trip’s voortaan niet hoeft te missen, of bestel de losse uitgaven van Motion in onze webshop.

 

 van