04-11-2022 - Windsurfen, Nieuws, Leesvoer

Motion windsurf magazine #2 2022 is nu verkrijgbaar!

In deze (Motion windsurf magazine #2 2022) uitgave interviewen we Sarah-Quita Offringa de Arubaanse die al 16 jaar de wereldrond reist om te windsurfen, ze vertelt ons haar toekomstplannen en ze stelt een avontuurlijke lijst samen met haar top 6 droomspots. Verder in dit nummer: een windsurfgids voor de ABC-eilanden, een kijkje in het leven van de ultieme windsurf-fotograaf: Carter John. En kijken we terug op DAM-X, het mooiste windsurf-festijn van het jaar! Daarnaast natuurlijk ook onze vaste rubrieken Strandjutten, Moments, Flashback en Basics. Genoeg te lezen dus!

Bestel Motion windsurf magazine #2 2022 hier.

Hier alvast een voor proefje.

Interview – Sarah-Quita Offringa

Motion #2 2022

Awo tin kos! Nu gaat het los. Het is de lijfspreuk van Sarah-Quita Offringa en weerspiegelt hoe ze op het water staat: vol enthousiasme en vastberaden om steeds een stapje hoger te gaan. Al zestien jaar reist de Arubaanse de wereld over om te windsurfen. Ze heeft een succesvolle wedstrijdcarrière en een prachtig leven, maar voelt op haar 31ste ook dat de tijd begint te dringen. er moeten keuzes gemaakt worden. “Ik ben competitief en wil wedstrijden winnen, maar het liefste zou ik ergens golven gaan chasen en avontuurtjes beleven.”

Bestel Motion windsurf magazine #2 2022 hier.

Top 6 Droomspots – Sarah-Quita Offringa

We vroegen Sarah-Quita Offringa een top 6 samen te stellen van haar droomspots. Het leverde een avontuurlijk lijstje op met een paar onverwachte keuzes.

Bestel Motion windsurf magazine #2 2022 hier.

Interview – Carter John

Een werkdag uit het leven van JC “Op een evenement begin ik meestal om 7 uur ‘s ochtends en fotografeer ik de hele dag door, tot het donker wordt. Daarna ga ik terug naar het hotel haal snel vat eten en ga naar mijn kamer om alle geheugenkaartjes te downloaden. ik bekijk de pakweg 3.000 foto’s die ik gemaakt heb en maak een selectie die ik edit, van bijschriften voorzie en vervolgens upload op de PWA-website en de socials. Daarna hernoem ik de foto’s voor de galerij die aan het eind van het evenement online gaat voor de media en de riders. dit administratieve deel duurt meestal nog een uur of drie en is niet mijn favoriete bezigheid. het is leuk om te zien wat je geschoten hebt, maar bij het werk daarna voel ik me soms een machine: alsof ik twee banen heb.”

Bestel Motion windsurf magazine #2 2022 hier.

DAM-X

Na twee jaar afwezigheid vanwege je weet wel, was het begin oktober weer tijd voor het windsurf-festijn van het jaar: DAM-X. Vers terug van de World Cup op het Duitse Sult haakte Sarah-Quita Offringa aan bij het grootste surf-evenement van het land, voor een onvervalste dosis windsurffun.

Bestel Motion windsurf magazine #2 2022 hier.

ABC-eilanden

In een magazine met Sarah-Quita Offringa als gasthoofdredacteur mag een artikel over Aruba uiteraard niet ontbreken. Mar wij vinden: wie A zegt, moet ook BC zeggen. Een windsurfgids voor het tropisch stukje Koninkrijk der Nederlanden, met tips van de locals.

Bestel Motion windsurf magazine #2 2022 

Inhoudsopgave Motion #2 2022

10. Editorial
12. Moments
19. Tussendoor
20. Strandjutten
30. Interview SQO
42. Zoute Bekken
44. Nachtsurfen
48. Top 6
52. Interview JC
64. Basics
66. DAM-X
70. ABC-eilanden
80. Flashback
82. Closeout

Bestel Motion windsurf magazine #2 2022 hier.


Voor meer Windsurf nieuws, windsurfen, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu Windsurf magazine en word abonnee van Motion en volg onop Facebook en Instagram!

 van