04-04-2012 - Windsurfen, Magazines

Motion windsurf magazine #2 is uit!

Het tweede nummer Motion windsurf magazine van 2012 ligt weer bij de abonnees op de deurmat. Niet op de jouwe? Word dan lid of koop hem snel in de kiosk! Wat kun je vinden in dit nummer?

In Brazilië hadden we een goed gesprek met coverboy Maarten van Ochten, die ons een inzicht geeft in het leven van een studerende profsurfer. Daarnaast in dit nummer van Motion een tweetal mooie en inspirerende reisverhalen, met een spoedtrip naar Denemarken en een uitgebreid verslag van de laatste reis van Michael Rossmeier en Phil Soltysiak naar Hakuna Matata Kenia.

Wil je de ins & outs weten van efficiënt je camberzeil optuigen dan zit je in dit nummer goed met de mini basics door Dennis Littel (hij tuigt ‘m trouwens ook weer af). Ook hebben we natuurlijk weer waanzinnige foto’s met onder andere onze Nederlandse waterman Bart de Zwart op Jaws. Tenslotte vind je ook in deze Motion weer vaste rubrieken als de Echte Man Test (met dit keer een speedvariant), het Prolimit Fotofestijn en is het magazine voorzien van twee dikke posters.

Krijg je het magazine nog niet op de deurmat, word dan nu abonnee en krijg een mooi welkomstgeschenk gratis! Als je geen abonnee bent kan je de magazines uiteraard ook kopen bij de gespecialiseerde boekhandels in Nederland en België.

 van