12-07-2010 - Windsurfen, Nieuws, Magazines

Motion windsurf magazine #4

Jawel hij is er: Motion #4 ligt weer bij je op de mat. Nog geen lid? Haal vanaf dinsdag 13 juli bij de kiosk of beter nog: klik hier om lid te worden. Wat kun je allemaal in dit vierde nummer van Motion windsurf magazine verwachten?

 

 

 

 

 

Speciaal voor de zomer legt Niek van der Linde uit hoe je het beste je vrienden surfles kan geven. En ook voor niet-beginners valt er wat te halen: Maurice Both en Maarten van Ochten showen moves die je zowel met veel als weinig wind kunt doen. Flo Jung tenslotte showt een move die je misschien het beste helemaal niet kunt doen, tenzij je een zeer flexibele ruggengraat hebt of ambities om pro windsurfer te worden.

 

 

We hebben een verslag van de Essaouira Wave Classic door onder andere Kai Katchadorian en Graham Ezzy en onze insiders vertellen alles over de PWA wedstrijden in Podersdorf, Korea en Costa Brava. Dany Bruch vertelt hoe hij zijn eigen zeiltje maakte (en gelijk ook maar sloopte) in West Australie en we namen een kijkje bij de ontwikkeling van de Quads van Fanatic.

 

De studenten van SurfAce en Plankenkoorts tenslotte staken het IJsselmeer over en dromen er inmiddels van het kanaal over te steken. Nog niet genoeg? Natuurlijk zijn er ook weer de vaste rubrieken als de Moments, de Echte Man Test met de broertjes Moussilmani, het Fotofestijn en de Clubpage. Reden genoeg dus om de laatste editie van Motion windsurf magazine te halen.

 

 

 

 

 

Wil je de magazines liever als eerste thuisgestuurd krijgen? Word dan nu lid en ontvang naast de magazines ook een GRATIS welkomstcadeau.

 

 van