23-05-2013 - Windsurfen, Nieuws, Magazines

Motion windsurf nummer 3

Het derde nummer van Motion Windsurf dit jaar, met ditmaal nieuwe indrukwekkende reisverhalen, products, interviews en nog veel meer. Een voorproefje van het magazine lees je hier.

Motion_2013_num3_Cover

Long live the king
Op 23 april vierde Robby Naish zijn vijftigste verjaardag. Het kleine blonde mannetje dat in 1976 met dertien jaar de jongste wereldkampioen windsurfen ooit werd, zag Abraham. En Abraham… die zag dat het goed was. Eigenlijk is er niet heel veel veranderd. Wat meer rimpels, wat grijze haren, maar in de basis is Robby nog steeds dat kleine jochie dat niets liever doet dan op het water zijn. Lees in de nieuwe Motion een kleine bloemlezing uit 50 jaar US1111.

Robby_Motion_2013_num3_Preview

Het precisiegevoel van Sebastian Wenzel
Binnen de windsurfscene geldt hij als een van de laatste echte karakterkoppen: Sebastian Wenzel (1967). De in Portugal woonachtige Duitser bouwde als veertienjarig broekie zijn eerste board in de garage van zijn ouders en groeide in de jaren daarna uit tot succesvol shaper en CAD-pionier. Lees in de nieuwe Motion over de positieve ontwikkeling van Fanatic, zijn problemen als jonge shaper en over zijn angsten.

sebastian_Motion_2013_num3_Sanoma

Dit en natuurlijk nog veel meer lees je in de Motion nummer 3! Ben je nog geen abonnee? Word abonnee en kies uit een van de gave welkomstcadeau’s! Hoef je ook niet meer naar de kiosk voor je favoriete windsurf-magazine. Scheelt weer.

 van