29-10-2020 - Nieuws

MOTOREX FIETSSMEERMIDDELEN VERKRIJGBAAR VIA SHIMANO

De distributieovereenkomst start per 1 januari 2021 en omvat naast Nederland, België en Luxemburg ook Frankrijk, Italië, Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland, IJsland, Polen, Turkije, Malta, de Baltische staten, Spanje en Andorra.

Retailers uit de landen waar Europese Shimano-verkoopkantoren zitten kunnen straks bij Shimano producten bestellen van MOTOREX, de fabrikant van innovatieve smeermiddelen en reinigingsoplossingen voor fietsen en andere voertuigen.

Tweewielerzaken kunnen MOTOREX BIKE LINE-sprays bestellen, daaronder vallen kettingsmeermiddelen, een reeks reinigings- en beschermingsproducten, vetten en een volledig assortiment vorkoliën. Voor de werkplaatsen kunnen de producten in zogenaamde bulkverpakking worden geleverd.

Arjen Vinke, Managing Director van de Shimano Europe Sales Offices:
“We zijn trots op de toevoeging van MOTOREX aan ons merkenportfolio, dit geeft een mooie meerwaarde aan ons toch al uitgebreide assortiment. De producten zijn van topkwaliteit en het gerenommeerde MOTOREX-merk past uitstekend bij het productaanbod voor onze klanten. We kijken ernaar uit om het merk verder uit te bouwen in onze markten en de producten op grote schaal beschikbaar te maken voor retailers en consumenten.”

Edi Fischer, CEO van de BUCHER-MOTOREX Group:
“MOTOREX is trots om samen te mogen werken met Shimano in Europa. De fietsbranche is een belangrijke pijler in onze strategie om milieuvriendelijke smeermiddelen te ontwikkelen en te promoten. Dankzij deze samenwerking breiden we ons distributienetwerk aanzienlijk uit en komt ons assortiment voor nog meer fietsliefhebbers in Europa beschikbaar.

Shimano Europe BV tekende in september een distributieovereenkomst met MOTOREX en begint vanaf 3 december met de voorverkoop in de Benelux. In het najaar van 2020 is de voorverkoop aan retailers in Frankrijk, Italië, Zweden, Denemarken, Noorwegen en Finland begonnen. De producten zullen naar verwachting op 1 januari 2021 de retailers bereiken. Spaanse klanten van Shimano’s nieuwe verkoopkantoor van Shimano Iberia kunnen vanaf 2021 ook MOTOREX bestellen.

Geïnteresseerde dealers kunnen voor meer informatie contact opnemen met hun plaatselijke Shimano-verkoopkantoor.


Voor meer mountainbike nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Up/Down.

 van