09-04-2015 - Snowboarden, Nieuws

Mountain Madness 2015 een week vol gekkigheid

Van 21 t/m 28 maart was La Norma het podium van Mountain Madness 2015. Een week vol vette feesten met de fijnste gletsjers tunes, jägerbombs, zon maar bovenal een week waarin keihard geboard is. Ruim 100 Nederlanders kwamen af op het evenement wat zorgde voor de nodige “madness” in de bergen van La Norma.

Overdag konden de boarders zich helemaal uitleven op de pistes. De clinics van Revert (van freestyle en jibbing tot Improve your riding skills 2.0) en de kans om met testboards van sponsor DC van de pistes af te raggen zorgde voor vele happy faces bij de boarders.

Na een dag vol actie op de pistes was het tijd om te feesten. De plaatselijke kroeg “Dahu Bodega” fungeerde als base camp, waarmee letterlijk de basis gelegd was voor een waanzinnige week. Onder het genot van de fijne tunes van de Mountain Madness dj’s, een heerlijke lentezon en de nodige drankjes deed het evenement zijn naam weer eer aan.

Battles en prijzen
Wat natuurlijk niet mag ontbreken tijdens zo’n evenement, is een competitie waar gestreden kan worden om toffe prijzen. Aan de Railbattle, Big (of medium) Air en Oldschool dressup slalom werd fanatiek meegedaan, wat mooie jumps en misschien wel nog mooiere slams opleverde. Beide werden overigens beloond met prijzen van Revert, DC en Dragon.

Check de foto’s van Mountain Madness 2015 onder aan de tekst!

Uitslagen Contests:
Railbattle Men:
1. Jayton van den Berg
2. Pim Wijk
3. Jason Joannes

Railbattle Ladies:
1. Lieske Hoeke

Big Air Men:
1. Jason Joannes
2. Oscar Marmelstein
3. Rody de Groot

Big Air Ladies:
1. Nadine van den Dool
2. Tanja Goud
3. Lianne Elema

Slalom Snowboard Men:
1. Sjam Sjamsjoedin
2. Pim Wijk
3. Jason Joannes

Slalom Snowboard Ladies:
1. Carola Bouwmeester
2. Lieske Hoeke
3. Nina Bouwkamp

 van