01-12-2014 - Mountainbiken, Nieuws

Mountainbike cadeautips van Bikeshop Amersfoort

December maand cadeaumaand. Om elkaar te inspireren vroegen we aan klanten wat zij graag cadeau zouden willen krijgen of geven. Er kwamen leuke cadeau-ideeën langs. Veel paste niet in een schoen of sok en soms zelfs niet onder de kerstboom, die heeft men maar achterwege gelaten. Hieronder enkele tips van de mountainbikers van Bikeshop Amersfoort.

Tip van Suzanne

Wat ben ik blij met mijn Asssaver XL. Die zou iedereen moeten hebben. Zo’n simpel flapje, maar zo veel profijt heb ik van dit ingenieuze spatbordje. Het scheelt echt enorm veel modder en nattigheid onder in mijn rug en bij m’n billen. Echt een uitvinding en volgens mij het enige spatbord waar je wel mee gezien wil worden.

Tip van Erik

Ik smeer al een tijdje mijn ketting met Squirt en dat maakt echt het verschil. Nooit geen plakkerige ketting meer, geen aangekoekte zooi, mijn ketting knarst niet meer van het zand. Het schoonmaken van mijn bike kost veel minder tijd en volgens mij gaat mijn ketting nu ook langer mee.

Tip van Michael

Een action cam natuurlijk. Een Go Pro of een Rollei. Zelf heb ik na lang wikken en wegen toch besloten voor de Rollei te gaan. Go Pro heeft de naam maar daar betaal je ook voor. De Rollei heeft een goede prijs kwaliteitsverhouding en goede reviews. Nu nog hopen dat ik hem straks onder de kerstboom aantref.

Tip van Astrid

Ik wil een Camelbak krijgen van mijn Sinterklaas! Onderweg genoeg drinken vind ik lastig met bidons. Liever houd ik mijn handen aan het stuur! Als ik zie hoe anderen drinken met zo’n slangetje, dat gaat zo makkelijk. Camlebak staat echt boven aan mijn wenslijst, maar wel een leuk kleurtje, niet zo’n saaie zwarte. Als het maar geen roze is!

Tip van Raymond

2FO schoenen. Ik rijd met flats en de nieuwe Specialized 2FO schoenen zijn alleen om hun uiterlijk al echt om te hebben. Specialized kennende zitten ze ook heerlijk en zijn ze uitermate functioneel. Kijk maar eens naar de onderkant, de nopjes zijn een soort weerhaakjes voor maximale controle zonder vast te klikken.

Suzanne, Erik, Michael, Astrid en Raymond (en alle andere) bedankt voor jullie kadotips! Gelukkig is alles bij Bikeshop Amersfoort verkrijgbaar!

 van