07-11-2016 - Mountainbiken, Nieuws

Mountainbiken Noordsvaarder Terschelling 2017

In het weekend van 11 en 12 februari 2017 staat het eiland Terschelling weer in het teken van het mountainbiken. Als liefhebber van uitdagende tochten kun je de data voor Mountainbiken Noordsvaarder Terschelling dus alvast in de agenda noteren! 

Zaterdag 11 februari is er een MTB cross country over onverharde paden door bos, heide, duin, weilanden, ruiterpaden en strand. Deze wonderschone tocht heeft een afstand 60km. De laatste 8 kilometer gaat bovendien over het strand van de Noordsvaarder om te finishen op het hoogste punt van Terschelling.

Zondag 12 februari wordt er alleen gefietst over het strand, deze tocht heeft een afstand  55 km. Via het strand van de Noordsvaarder fietsen we naar het drenkelingen huisje en weer terug naar de finish op het Groene Strand. Een prachtige maar zware strandrace waarbij alle windrichtingen gefietst worden.

Informatie over het evenement en inschrijving is te vinden op de website van Noordsvaarder Terschelling, informatie over reis en verblijf is te vinden op de website van rederij Doeksen en de website van VVV Terschelling.

 

 van