26-02-2014 - Mountainbiken, Nieuws

MTB Ameland 2014

Zaterdag 8 en zondag 8 maart 2014 staat in het teken van de 5e editie van MTB Ameland. Een mountainbike evenement in de ongerepte natuur van het Waddengebied met een uitdagen programma voor deelnemers van alle leeftijden en niveau’s. 

Dit jaar is er trouwens ook een extra onderdeel aan de wedstrijdkalender toegevoegd met de Strandrace Ameland, welke deel uitmaakt van de Lotto KNWU Strandrace Competitie. Zaterdag zal het strand het strijdtoneel zijn voor de renners, zowel op recreatief als op professioneel niveau. De strandrace heeft haar start en finishpunt bij vakantiepark Boomhiemke. De start zal plaatsvinden in verschillende startvakken, hierin wordt onderscheid gemaakt tussen de licentiehouders, de basisleden van de KNWU en de recreanten.

De inschrijving voor MTB Ameland 2014 is al geopend sinds begin november. Op de website kan je het volledige programma bekijken en daarnaast kan je je uiteraard inschrijven voor de strandrace, de Dare 2b proloog of voor één van de toertochten op zondag. Kom dus voor weekend vol actie naar Ameland en beleef dit unieke mountainbike avontuur tussen Oerd en Vuurtoren.

 

 van