20-03-2018 - Mountainbiken, Nieuws

MTB Verbier – Mountainbikevakantie Zwitserland

Mountainbiken in Zwitserland door een schitterend omgeving met gevarieerde paden. Hoe vet is dat!  MTB Verbier biedt mountainbike vakanties aan in de Zwitserse Omgeving Verbier. April daarvoor een geweldige tijd om te komen genieten van een week sneeuwpret. Vaak is de sneeuw nog geweldig met regelmatig ′s nachts verse sneeuw. Bovendien houden veel mensen het na Pasen voor gezien en heb je de liften en pistes vrijwel voor jezelf.

De perfecte omstandigheden om vooral in de ochtend en begin van de middag perfecte powder turns te kunnen maken. Doordat de dagen al lekker lang zijn en de temperaturen in de vallei en op zuidhellingen al erg aangenaam is kun je in de namiddag nog lekker een ritje op de mountainbike maken en kun je zelfs met je skipas je bike meenemen in de lift tot het eerste liftstation in Verbier op 1500 meter en van daaruit een aantal mooie trails naar de vallei rijden. Ook onze bus en trailer zetten we in om de mooiste trails in de vallei te kunnen rijden.

MTB Verbier verzorgd je zoals je van ons in de zomer gewend bent. Alle maaltijden, ontbijt, lunchpakket en 3 gangen diner met wijn. We verzorgen het vervoer naar en van de lift en gaan met je de piste op om je te voorzien van tips en aanwijzingen. In de middag nemen we je mee op een mooie rit. De sfeer is doe waar je zin in hebt. Heb je een dag geen zin om te skieen dan kunnen we ook besluiten een volle dag te biken of een andere activiteit zoals bijvoorbeeld een sneeuwschoentocht. We laten het ook voor een groot deel afhangen van de sneeuwcondities. Is er poeder dan gaan we natuurlijk de berg op om van de sneeuw te genieten en zijn de sneeuwcondities minder goed dan gaan we biken.

Prijs Ski/Board & Bike:

Week Zondag: 22 – Zaterdag 28 april € 595,- p.p.
Lang weekend: Donderdag 12 – Zondag 15 april € 325,- p.p.

Wat is inclusief:

– 3/6 nachten Accommodatie in ons comfortabele Chalet
– Dagelijks uitgebreid ontbijt en lunchpakket
– 3/5 diners met wijn in ons chalet
– In de middag, cake of snack
– Onbeperkt koffie, thee en limonade
– Gezamenlijk skieen / boarden
– Mountainbike begeleiding
– lokaal transport met onze minibus en biketrailer
– Gebruik sneeuwschoenen
– Een hoop plezier in de sneeuw en op de bike
– De meest fantastische uitzichten in de Alpen.

Wat is niet inclusief:

– Transport naar Zwitserland
– Liftpas : CHF 67 per dag (4 valleien) 3 dagen CHF 198
– Reis en ongevallen verzekering
– Bier en frisdrank (honesty bar, betaal aan het einde van de week)
– Toeslag 1 persoonskamer: € 75,-

Meer informatie over de mountainbike vakanties in Zwitserland, is te vinden op de website van MTB Verbier.

 

UP/DOWN blog: hét blog voor en door mountainbikers

Naast het mountainbike magazine UP/DOWN, geniet je online van het UPDOWN mountainbike blog. Dit blog wordt beheerd door de makers van UP/DOWN, die net als jij maar wat graag op de mountainbike stappen. Een magazine en blog voor en door mountainbikers dus! Hier vind je alles over mountainbiken: zoals informatieve artikelen en nieuws tot inspirerende verhalen, tips & tricks, foto’s en video’s. Ontdek het zelf op ons blog!

Mountainbikenieuws

Voor het laatste nieuws op het gebied van mountainbiken, check je onze nieuwspagina, hier verzamelen we al onze blogs over aankomende mountainbike gadgets, mountainbike events, mountainbike producten, mountainbike magazines, tips en tricks, trainings schema’s voor mountainbikers en ook advies over fietsvoeding en duurtesten en nog veel meer. Alles wat nieuw is op het gebied van mountainbiken lees je hier als eerste. Zo ook een aankondiging van het nieuwste mountainbike magazine van UP/DOWN.

Tips & Tricks voor het mountainbike

Vraag jij je wel eens af wat je kan doen tegen de hongerklop? Wat voor voeding en training je nodig hebt om beter te kunnen presteren op de mountainbike? Of wat koffie en bier kan doen aan je conditie en herstel? Wil je fitter worden op de fiets of heb je bepaalde of een veel voorkomende fietsblessures? Of wil je gewoon simpelweg je techniek verbeteren? En waar moet je nou op letten bij de aanschaf van een nieuwe mountainbike of andere accessoires voor op de mountainbike? Het antwoord op deze, en nog veel meer, vragen, vind je in de categorie tips & tricks op ons blog!

Leesvoer voor iedere mountainbiker

Zit je even niet op de mountainbike, dan hebben wij wat lekker leesvoer voor je. In deze categorie van ons blog vind je interessante achtergrondverhalen over uiteenlopende thema’s. Van recente onderzoeken op het gebied van mountainbiken tot de zithouding op en het afstellen van jou fiets. En van de mooiste trails op je fatbike of op je enduro bak, of het diepgaande artikelen over je mountainbike held of je favoriete mountainbike parcours. Ook de mooiste reisverhalen over mountainbiken in de Alpen of de Ardennen komen aan bod.

UPDOWN online

Ben jij ook altijd zo benieuwd naar de nieuwste editie van UP/DOWN? Op ons blog lees je het altijd meteen als er een nieuwe editie van ons magazine uit is. Je vindt hier een preview van een aantal artikelen en krijgt zelfs al een sneak peek in het nieuwe magazine. Bovendien geven we een overzicht van de gehele inhoud van het magazine. Zo weet je pricies wat je in de nieuwste editie van UP/DOWN mountainbike magazine kunt verwachten. Ben je (nog) geen abonnee van UP/DOWN? Dan kun je de (digitale of geprintte) uitgave direct via de webshop bestellen. Of word abonnee, zodat je UP/DOWN altijd als eerst op de mat ontvangt!

 van