20-03-2018 - Mountainbiken, Nieuws

MTB Verbier – Mountainbikevakantie Zwitserland

Mountainbiken in Zwitserland door een schitterend omgeving met gevarieerde paden. Hoe vet is dat!  MTB Verbier biedt mountainbike vakanties aan in de Zwitserse Omgeving Verbier. April daarvoor een geweldige tijd om te komen genieten van een week sneeuwpret. Vaak is de sneeuw nog geweldig met regelmatig ′s nachts verse sneeuw. Bovendien houden veel mensen het na Pasen voor gezien en heb je de liften en pistes vrijwel voor jezelf.

De perfecte omstandigheden om vooral in de ochtend en begin van de middag perfecte powder turns te kunnen maken. Doordat de dagen al lekker lang zijn en de temperaturen in de vallei en op zuidhellingen al erg aangenaam is kun je in de namiddag nog lekker een ritje op de mountainbike maken en kun je zelfs met je skipas je bike meenemen in de lift tot het eerste liftstation in Verbier op 1500 meter en van daaruit een aantal mooie trails naar de vallei rijden. Ook onze bus en trailer zetten we in om de mooiste trails in de vallei te kunnen rijden.

MTB Verbier verzorgd je zoals je van ons in de zomer gewend bent. Alle maaltijden, ontbijt, lunchpakket en 3 gangen diner met wijn. We verzorgen het vervoer naar en van de lift en gaan met je de piste op om je te voorzien van tips en aanwijzingen. In de middag nemen we je mee op een mooie rit. De sfeer is doe waar je zin in hebt. Heb je een dag geen zin om te skieen dan kunnen we ook besluiten een volle dag te biken of een andere activiteit zoals bijvoorbeeld een sneeuwschoentocht. We laten het ook voor een groot deel afhangen van de sneeuwcondities. Is er poeder dan gaan we natuurlijk de berg op om van de sneeuw te genieten en zijn de sneeuwcondities minder goed dan gaan we biken.

Prijs Ski/Board & Bike:

Week Zondag: 22 – Zaterdag 28 april € 595,- p.p.
Lang weekend: Donderdag 12 – Zondag 15 april € 325,- p.p.

Wat is inclusief:

– 3/6 nachten Accommodatie in ons comfortabele Chalet
– Dagelijks uitgebreid ontbijt en lunchpakket
– 3/5 diners met wijn in ons chalet
– In de middag, cake of snack
– Onbeperkt koffie, thee en limonade
– Gezamenlijk skieen / boarden
– Mountainbike begeleiding
– lokaal transport met onze minibus en biketrailer
– Gebruik sneeuwschoenen
– Een hoop plezier in de sneeuw en op de bike
– De meest fantastische uitzichten in de Alpen.

Wat is niet inclusief:

– Transport naar Zwitserland
– Liftpas : CHF 67 per dag (4 valleien) 3 dagen CHF 198
– Reis en ongevallen verzekering
– Bier en frisdrank (honesty bar, betaal aan het einde van de week)
– Toeslag 1 persoonskamer: € 75,-

Meer informatie over de mountainbike vakanties in Zwitserland, is te vinden op de website van MTB Verbier.

 

 van