22-04-2015 - Mountainbiken, Nieuws

MTB Verbier opent de deuren op Hemelvaart

MTB Verbier openingsweekend 2015, 14-17 mei (Hemelvaart)

De sneeuw verdwijnt en paden komen tevoorschijn. MTB Verbier viert de start van het zomer bike seizoen met een weekend lang trails rijden. Geen wedstrijd maar puur bikeplezier op te gekke paden in een van de mooiste Alpen Regio’s. Enduro, All Mountain, Freeride? What’s in the name…. gewoon plezier hebben op de bike daar gaat het om!

MTB Verbier neemt je mee naar de mooiste paden, mogelijk nog door wat overgebleven sneeuw, wat voor extra avontuur zal zorgen. De tochten voeren je langs bergbeken, alpenweides, bossen en authentieke bergdorpjes. Je bidon vul je met vers bronwater bij één van de fonteinen in de dorpen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om onderweg lekker te genieten van een heerlijk broodje.

Rust en stilte, fantastische uitzichten over gletchers en de frisse berglucht zorgen voor een ultiem vakantiegevoel. Aan het einde van de dag schuif je aan voor een heerlijk diner en haal je met elkaar herinneringen op aan een geweldige dag mountainbiken. Die fantastische singletrack, de oversteek van die bergbeek, de gemsen die ons pad kruisten….. deze ervaring pakt niemand je meer af.

De All-Inn prijs voor dit openingsweekend is € 395,- (normale prijs € 485,-) en is inclusief:

  • 3 nachten verblijf in ons comfortable chalet (op basis van 2 persoonskamer).
  • 3 maal ontbijt. Keuze uit verschillende soorten brood, verse jus en diverse musli’s.
  • 3 maal lunch (picnick of lunchpakket voor onderweg).
  • Iedere middag bij terugkomst thee, limonade en cake of andere lekkernijen.
  • 3 maal diner inclusief wijn.
  • 4 dagen mountainbike-instructie en toertochtbegeleiding.
  • lokaal vervoer inclusief transport mountainbike.
  • Afspuitgelegenheid en werkplaats.
  • De mooiste uitzichten van de Alpen.

Aankomst op woensdag is mogelijk, tegen een meerprijs van € 65,-

Bekijk de aanbieding hier. Wil je direct boeken klik dan hier.

UP/DOWN blog: hét blog voor en door mountainbikers

Naast het mountainbike magazine UP/DOWN, geniet je online van het UPDOWN mountainbike blog. Dit blog wordt beheerd door de makers van UP/DOWN, die net als jij maar wat graag op de mountainbike stappen. Een magazine en blog voor en door mountainbikers dus! Hier vind je alles over mountainbiken: zoals informatieve artikelen en nieuws tot inspirerende verhalen, tips & tricks, foto’s en video’s. Ontdek het zelf op ons blog!

Mountainbikenieuws

Voor het laatste nieuws op het gebied van mountainbiken, check je onze nieuwspagina, hier verzamelen we al onze blogs over aankomende mountainbike gadgets, mountainbike events, mountainbike producten, mountainbike magazines, tips en tricks, trainings schema’s voor mountainbikers en ook advies over fietsvoeding en duurtesten en nog veel meer. Alles wat nieuw is op het gebied van mountainbiken lees je hier als eerste. Zo ook een aankondiging van het nieuwste mountainbike magazine van UP/DOWN.

Tips & Tricks voor het mountainbike

Vraag jij je wel eens af wat je kan doen tegen de hongerklop? Wat voor voeding en training je nodig hebt om beter te kunnen presteren op de mountainbike? Of wat koffie en bier kan doen aan je conditie en herstel? Wil je fitter worden op de fiets of heb je bepaalde of een veel voorkomende fietsblessures? Of wil je gewoon simpelweg je techniek verbeteren? En waar moet je nou op letten bij de aanschaf van een nieuwe mountainbike of andere accessoires voor op de mountainbike? Het antwoord op deze, en nog veel meer, vragen, vind je in de categorie tips & tricks op ons blog!

Leesvoer voor iedere mountainbiker

Zit je even niet op de mountainbike, dan hebben wij wat lekker leesvoer voor je. In deze categorie van ons blog vind je interessante achtergrondverhalen over uiteenlopende thema’s. Van recente onderzoeken op het gebied van mountainbiken tot de zithouding op en het afstellen van jou fiets. En van de mooiste trails op je fatbike of op je enduro bak, of het diepgaande artikelen over je mountainbike held of je favoriete mountainbike parcours. Ook de mooiste reisverhalen over mountainbiken in de Alpen of de Ardennen komen aan bod.

UPDOWN online

Ben jij ook altijd zo benieuwd naar de nieuwste editie van UP/DOWN? Op ons blog lees je het altijd meteen als er een nieuwe editie van ons magazine uit is. Je vindt hier een preview van een aantal artikelen en krijgt zelfs al een sneak peek in het nieuwe magazine. Bovendien geven we een overzicht van de gehele inhoud van het magazine. Zo weet je pricies wat je in de nieuwste editie van UP/DOWN mountainbike magazine kunt verwachten. Ben je (nog) geen abonnee van UP/DOWN? Dan kun je de (digitale of geprintte) uitgave direct via de webshop bestellen. Of word abonnee, zodat je UP/DOWN altijd als eerst op de mat ontvangt!

 van