06-11-2013 - Mountainbiken, Nieuws

MTBroutes applicatie – Nederlandse MTB routes

Als jij op zoek bent naar de mooiste MTB routes in Nederland, dan hoef je voortaan niet ver te zoeken. Inmiddels is er namelijk een applicatie ontwikkeld die het meest complete overzicht biedt van alle Nederlandse mountainbikeroutes. Deze applicatie is beschikbaar voor zowel Android als Apple en inmiddels ook al geoptimaliseerd voor iOS7.

In de app kan je vele routes bekijken en daarnaast ontvang je natuurlijk ook alle relevante informatie over deze routes, zo kan je bijvoorbeeld van tevoren kijken hoelang een bepaalde route nou daadwerkelijk is. Mocht een route tijdelijk niet toegankelijk zijn, dan wordt dit ook nog eens aangegeven in deze app. Bovendien ontvang je via deze applicatie ook nog eens het laatste mountainbike nieuws.

De app is natuurlijk niet gratis, maar voor €0,89 krijg je een informatieve app met routes. Er wordt bijvoorbeeld de lengte van een route aangegeven, maar ook zal er aandacht zijn voor de startlocatie en wordt de omgeving beschreven. Download dus de MTBroutes applicatie en kijk waar je bij jou in de buurt lekker de bossen in kan!

MTB1

 van