20-01-2017 - Surfen, Nieuws

Mujjo: Leren Iphone cases

Een stijlvol hoesje voor je telefoon die ook nog eens functioneel van aard is, Mujjo heeft hier zoveel mogelijk vorm aan proberen te geven. Want zeg nou zelf, niemand heeft zin in uitpuilende broekzakken…

‘Een speciaal design’

Door gebruik te maken van de ‘Moulded Edgde Technology’ verhoogt Mujjo de levensduur van het hoesje en heeft het bedrijf verder voortgeborduurd op haar populaire design. Daarnaast beschikt het product over een ingebouwd vakje waar je al je belangrijke pasjes veilig in op kan bergen. Dit scheelt natuurlijk weer ruimte en gaat men op deze manier overvolle broekzakken tegen.

3

Persoonlijk ervaring

Wij hebben de case nu enkele dagen in ons bezit en hebben tot nu nog geen enkel minpuntje kunnen ontdekken. Het hoesje ligt goed in de hand en het leer plakt niet. Daarnaast zorgt de materiaalkeuze ervoor dat het hoesje als het ware gaat leven. Verder is het gebruiksvriendelijk en neemt het geheel niet veel ruimte in beslag, dus lopen we niet met volle zakken hier op de redactie.

‘Een suede touch’

De binnenkant van het hoesje is gemaakt van ‘vegetable-tanned’ leer of met andere woorden, leer dat zijn kleur krijgt door gebruik te maken van organische materialen als boomschors of fruit. De zachte padding in combinatie met het vlakke oppervlak zorgt ervoor dat de Iphone veilig in het hoesje opgeborgen kan worden.

Vakmanschap

Het uitgangspunt van Mujjo bij het ontwerpen van de Iphone cases is om het geheel zo simpel mogelijk te houden. Het vakje, waar je 2 tot 3 belangrijke pasjes in op kan bergen, wordt licht toegelicht door een simpele en strakke diagonale lijn. Het design is volgens de hiervoor beschreven visie verder vormgegeven en volgens de makers is dit heel goed gelukt. “Het is een bescheiden case die niet schreeuwt om aandacht, maar als je hem in je handen hebt en aankijkt straalt de kwaliteit er wel vanaf”.

4

Het hoesje laat de volume knoppen, oortjes aansluiting, aan/uit knop en de camera open voor gebruik. Dit is wel zo handig wanneer je naar je favoriete muziek wil luisteren of snel een foto wil maken.

Meer informatie over het bedrijf Mujjo en het product kan je hier vinden.

word-abonnee-banner---6_surf

 van