12-12-2016 - Skiën, Nieuws

My Playground met Markus Eder

In de nieuwe film ‘My Playground’ zie je Markus Eder vol trots zijn thuisgebied in Zuid-Tirol aan de camera showen. In de Fadrer Alm hut, die zijn vader recent nog heeft gerenoveerd, legt Markus uit hoe hij en zijn vader hun avonturen plande en ski spots opzochten. Verder zie je hoe Markus epische lijnen pakt, de lokale natuurschoon opzoekt en meerdere tricks en flips maakt. 

tero_repo_markus_eder-1888

“Een paar jaar terug dacht ik dat je naar Canada of Alaska moest reizen om de best mogelijke poeder te pakken, maar ik denk dat je hier in Italië dezelfde kwaliteit kan vinden zolang je maar goed om je heen kijkt, ” legt Markus uit. “Mijn vader kwam altijd langs de Fadrer Alm ski touring en wanneer ik het terrein zag wist dat ik daar is een keer moest zijn geweest.”

“We hebben een kleine kamer in de hut waar we dagelijks het vuurtje opstoken, we hebben er geen lopend water, maar we weten wel waar we dit moeten halen; het is een simpel leventje, maar we houden ervan. “Het enige waar je hier rekening mee moet houden is hoe je warm blijft, waar je water kan vinden en skiën: de perfecte speeltuin voor mij!”

De film kan je zien op het Youtube kanaal van de North Face. Deze hebben wij hieronder voor je klaargezet.

https://www.youtube.com/watch?v=reREyyxQIHY&feature=youtu.be

Je kan hier de biografie van Markus Eder lezen voor meer informatie.

bannertje-animated

 van