30-12-2014 - Mountainbiken, Nieuws

Mystery Mountain: dé sportieve uitdaging vol verrassingen

Na drie succesvolle edities van Expeditie Mont Ventoux gaat Stichting Winnen doen we samen een nieuw evenement organiseren.

Durf jij het aan om op 18 september de bus in te stappen voor een sportief avontuur op de racefiets, mountainbike, lopend of wandelend ergens in Europa? Waar…? Dat blijft een verrassing. De uitdaging kan een mens maken of breken en is vergelijkbaar met het beklimmen van de Mont Ventoux. Maar als je dan de top bereikt is het gevoel onbeschrijfbaar. Dit wordt zeker een ervaring die je nooit meer vergeet! En je doet het niet alleen voor jezelf, want je steunt ook nog eens het goede doel.

Het goede doel

Met je sportieve prestatie steun je Orange Babies. Deze stichting zet zich in voor zwangere vrouwen met hiv en hun baby’s in Afrika. Verder biedt Orange Babies steun aan kinderen die zijn geïnfecteerd met het virus of er direct mee te maken hebben. NIEUW is dat je ook een deel kunt doneren aan een zelf gekozen doel

Doorzettingsvermogen

Meedoen kost 1.250 euro, maar levert je een veelvoud aan voldoening op. Voor dit bedrag is alles voor je geregeld. Denk aan een informatieavond en training voorafgaand aan het evenement, vervoer, drie overnachtingen (half pension) én je donatie aan het goede doel.  Kortom, een volledig verzorgd avontuur! Jij hoeft alleen voor een reisverzekering en een flinke portie doorzettingsvermogen te zorgen.

Inschrijven

Mystery Mountain vindt plaats van vrijdag 18 t/m maandag 21 september 2015. Laat deze kans om je te bewijzen en het goede doel  te steunen niet lopen. Inschrijven kan via deze website. Daar vind je trouwens ook nog veel meer info.

 van