14-01-2015 - Kitesurfen, Nieuws

Mystic beste kitesurf accessoire merk 2014

Voor de derde keer op rij (2012, 2013 en 2014) heeft het Nederlandse Kitesurf merk Mystic de felbegeerde titel “beste accessoire merk” in de wacht gesleept. Elk jaar houden onze collega’s van IKSURF Magazine uit Engeland een poll onder haar lezers. Dit jaar kwamen er meer dan twintig duizend unieke stemmen binnen.

De prijzen worden in verschillende categorien verdeeld. Zo is er een prijs voor de beste rider, beste kite merk, beste board merk en beste video van het jaar. Met een enorme overmacht en 48,8% van de stemmen wist Mystic de award te winnen, de concurrentie, respectievelijk 19,6% en 8%, op grote afstand latend. De poll is een publieksprijs en geeft een goede indicatie hoe de consument over de bepaalde merken en atleten binnen de industrie denkt.

Max Blom jr, Brand Manager Mystic Internationaal over de prijs:
“Het voelt goed om erkenning te krijgen voor waar je het hele jaar hard mee bezig bent. De prijs vertegenwoordigd een grote groep stemmers over de hele wereld en daar zijn we trots op. Al jaren doen we met ons jonge en ambitieuze team hard ons best om de beste producten te maken en de sport constant van nieuwe innovaties te voorzien. Kitesurfen heeft ons veel gebracht en dus proberen we elke dag veel terug te doen voor deze unieke sport, Het is heel gaaf om te zien dat dit zo gewaardeerd wordt”

IKSURF magazine over de uitslag in de category “Best Accessory Brand 2014”:
“Mystic has been on top of their game for a few years now and that seems to be continueing. With a solid charge from ION and Prolimit the big M has managed to prevail as the Best Accessory Brand amongst our readers this year”

[ hana-code-insert ] 'Mystic' is not found

Voor de volledige uitslag en andere winnaars check hier.

 van