16-07-2014 - Kitesurfen, Nieuws

Mystic collectie 2014

Voor de 2014 collectie fotoshoot zijn we bij Mystic op zoek gegaan naar de ultieme spot en deze hebben we gevonden op het Caribische eiland St. Lucia. Samen met onze teamriders Taty Frans (BON), Bruna Kajiya (BRA), Marc Jacobs (NZE), Boujmaa Guilloul (MOR) en Marie Switala (FRA) zijn we het eiland gaan verkennen. 

Bij Mystic vinden we het belangrijk om je dromen achterna te jagen, nemen we het leven niet al te serieus en doen we dingen die we graag doen. Uiteraard zijn er veel belangrijk dingen in het leven, zoals familie, vrienden, het opbouwen van een carriere, maar om goed te presteren in het leven is het goed om alles zo af en toe helemaal te laten gaan. Het pakken van de perfecte golf, het trekken van een kiteloop of relaxen met je vrienden rond de kabelbaan zijn de momenten wanneer je je passie ontwikkeld en najaagt.

Mystic is er om je te helpen je grenzen te verleggen. Met het juiste materiaal voel je je comfortabel en vol vertrouwen om die trick die je al lange tijd in je gedachte hebt te doen. Mystic houd je warm tijdens een heel koude sessie dichtbij de poolcirkel of beschermt je voor de brandende zon tijdens een lange sessie voor de tafelberg in Kaapstad, Zuid Afrika. Dit is cruciaal voor een succesvolle sessie en alles te halen uit jou tijd op het water.

Het streven naar de wereldtitel Freestyle, het trekken van Megaloops in 70 knopen wind, het bedwingen van de golven op Teaupoo Tahiti, het oversteken van de Atlantische Oceaan met een kite of het proberen van je eerste backroll, het maakt allemaal niet uit. Met Mystic staan we je bij in alles wat je doet.

[vimeo id=”87182519″]

Voor 2014 heeft het Mystic team de meest complete collectie ooit ontwikkeld. Het reizen met stijlvolle tassen en boardbags, surfen met extreem comfort in je harnas, beschermd tegen impact met die nieuwste collectie impactvesten en warm blijven in de perfect zittende neoprene wetsuits. Mystic heeft het allemaal voor jou.

Met de complimenten van de Mystic teamriders, evenals het Research & Development team wensen wij iedereen een fantastische zomer met veel wind, golven en onvergetelijke sessies toe.

Mystic

# mysticboarding

# incontrol

 van