22-02-2015 - Windsurfen, Nieuws

Mystic lanceert nieuwe collectie

Met groot genoegen presenteert Mystic de nieuwe collectie voor de lente / zomer van 2015. Nieuwe kleuren, nieuwe materialen, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe stijlen. Alles wat je nodig hebt om optimaal van de zomer te kunnen genieten.

Met veel passie en inspiratie heeft Mystic een gloednieuwe collectie gecreëerd voor zowel waterwear als lifestyle. Met deze collectie ben je zowel op als naast het water helemaal voorzien. Er is veel aandacht besteed aan details om maximaal comfort en duurzaamheid van alle producten te kunnen garanderen. Niet alleen de wetstuits zijn beter dan ooit. Alles in deze nieuwe collectie is top-notch.

Unify-Boardshort

De nieuwe collectie bevat technische lichtgewicht jassen die je beschermen tegen de wind en T-shirts die je elk moment van de dag een comfortabel gevoel geven. Verder biedt deze collectie ook boardshorts van zeer comfortabele elastische stoffen voor maximaal comfort en bikini’s waardoor mannen hun hoofd op hol zal slaan. Je zult er dus absoluut stijlvol bijlopen met de nieuwe collectie van Mystic!

Voor op het water zijn er nieuwe impact vesten gelanceerd die je zullen beschermen wanneer je crasht en nieuwe helmen die je grijze massa zullen beschermen. Daarnaast bevat de collectie ook nog verder ontwikkelde harnassen en wetsuits die zo ongelofelijk comfortabel zitten, dat je ze niet meer uit wilt trekken.

bikini_tekst2

Team Mystic is de wereld rond gereisd op zoek naar die ene ultieme bestemming: The Unicorn, Paradise, Nirvana. Een oase aan de rand van de woestijn, een plaats in nevelen gehuld en beschermd door eeuwenoude geruchten en geheimen. De vraag die brandt in het achterhoofd van elke windsurfer is: bestaat deze plek echt?

Voor het maken van een reis als deze, heeft Mystic alles wat je nodig hebt in de board- en reistas range. Met de Elevate Boardbag, Elevate golf Boardbag, Elevate rugzak en Elevate plunjezakken kun je alles wat je nodig denkt te hebben met je mee brengen en toch licht reizen.

Mystic_tekst4

De gehele Mystic collectie kun je via de website bekijken, check hieronder de bijbehorende video om alvast in de sfeer te komen?

Check hier de nieuwe Mystic 2015 video!

[vimeo id=”119553607″]

 van