12-06-2014 - Nieuws, Wielrenblad

Na-inschrijving voor Cycle Tour Amsterdam

De vierde Cycle Tour Amsterdam gaat zondag 15 juni van start bij The Harbour Club Amsterdam. De online inschrijving voor dit fietsevenement is inmiddels gesloten. Organisator Le Champion heeft besloten om fietsers de mogelijkheid te bieden om aanstaande zondag ter plekke nog in te schrijven bij The Harbour Club Amsterdam. De voorspellingen voor komend weekend zijn zeer gunstig. Het wordt heerlijk fietsweer met 21 graden en weercijfer 8. Mis de vernieuwde Cycle Tour Amsterdam niet!

De editie van 2014 is in een geheel nieuw jasje gestoken, met The Harbour Club Amsterdam als start- en finishlocatie. Vanaf deze unieke locatie aan de Entrepothaven gaan de nieuwe routes over 30, 45, 75, 100 en 150 km door ´t Gooi en Flevoland. Deze fraaie omgeving ten oosten van Amsterdam, wordt nauwelijks aangedaan door andere fietsevenementen. Dit uniek stukje Nederland moet je als fietser gezien hebben.

Er is dit jaar ook een Ladies Ride over 30 en 45 km toegevoegd aan het programma, waarbij de deelneemsters onderweg in de watten worden gelegd met tapas en rosé. The Harbour Club Amsterdam is overigens goed te bereiken met de auto en er is tevens gratis parkeergelegenheid. Voor meer informatie kun je terecht op de website van het evenement.

 

 van