21-09-2022 - Kitesurfen, Nieuws, Leesvoer

NAISH PIVOT 22/23 – De perfecte allrounder

NAISH PIVOT 22/23 – De perfecte allrounder “Ken je dat gevoel dat je krijgt als je contact maakt met een oude vriend en alles op zijn plaats klikt en je begint waar je gebleven was – dat is onze ervaring met de Naish 22/23 Pivot van dit jaar, behalve met een extra dosis adrenaline en zinderende big air sends.” – The Kiteboarder

De Pivot is die ene vlieger die uitblinkt in elke categorie. Een perfecte alliantie tussen design en kwaliteit, de Pivot biedt precies de juiste balans van prestaties en veelzijdigheid. Twee keer King of the Air kampioen en 2021 Big Air Kite League winnaar, de Pivot blijft de leiding nemen in freeride, surf, foil en big air disciplines. Dit jaar heeft de Pivot een nieuwe “Power Lock Bridle” die meer ondersteuning biedt in het midden van de Pivot waardoor hij nog stabieler is in zwaar aangedreven omstandigheden terwijl de tips vrij blijven om te draaien voor pivotale bochten.

Naish S27 Pivot

Naish Pivot 22/23
De perfecte allrounder
HIGH-PERFORMANCE FREERIDE/BIG AIR
MATEN: 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 14

Power Lock Bridle

Naish S27 Pivot

De nieuwe Power Lock Bridle stabiliseert het midden van de kite voor meer kracht in snelle bochten. De nieuwe Naish Pivot 22/23 heeft een verstelbare bridle die gemakkelijk de boog van de leading edge kan veranderen voor verschillende rijstijlen.

QUAD-TEX doek constructie

Naish S27 Pivot

De Teijin quadruple ripstop, Quad-Tex, is een materiaal exclusief voor Naish. Het is het sterkste, meest responsieve materiaal op de markt. De nieuwe Naish Pivot 22/23 is gebouwd om lang mee te gaan.

Nieuw en verbeterd

De Naish Pivot 22/23 is verkrijgbaar in een groot aantal maten en kleuren. De grotere maten zijn opnieuw ontworpen om beter te reageren en meer directe kracht te genereren.

Naish S27 Pivot Limited Edition

De Naish Pivot 22/23 is ook verkrijgbaar in een super vette Limited Edition uitvoering, zodat jij de show kan stelen op het water!

Wil je meer informatie over de Naish Pivot 22/23? Neem dan een kijkje op Naishkites.com!


Wil je meer kitesurf nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de andere magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Access en volg ons op Facebook en Instagram.

 van