14-04-2014 - Kitesurfen, Nieuws

NK Bodydraggen op Vlieland

Op 11 & 12 juli wordt tijdens beachfestival Vlieland Groet in samenwerking met Rintsje Bosch Kitesurfing het eerste officieuze Nederlands kampioenschap Bodydraggen georganiseerd.

Je legt bodydraggend een parcours, aangegeven door boeien, zo snel mogelijk af. Na een aantal rondes blijft de snelste over en diegene mag zich Nederlands Kampioen Bodydraggen noemen! Doe mee aan de leukste kitesurfwedstrijd van Nederland, stuur die vlieger en wees de snelste! Hier kan je je alvast even inschrijven voor dit unieke evenement.

Vlieland

Wanneer & Waar?

11 & 12 juli op het strand en in het water bij Beachfestival Vlieland Groet. De datum van de wedstrijd is afhankelijk van de weerscondities.

Wanneer kun je meedoen?

Heb jij een beetje kitecontrole en kun je bodydraggen? Twijfel niet en geef je op!

Wat kost het?

Het inschrijfgeld bedraagt €12,50. Er zijn ook arrangementen te boeken met campingovernachtingen en fietshuur.

Waar schrijf ik me in?

Schrijf je hier in!

Moet ik mijn eigen materiaal meenemen?

Mag! Heb je niet de beschikking over eigen materiaal? Geef dit even aan en wij zorgen ervoor dat je aan de wedstrijd kunt meedoen met materiaal van de kitesurfschool Rintsje Bosch Kitesurfing.

Wat is bodydraggen?

Je laat je door de kracht van de kite door het water trekken zonder gebruik te maken van een board.

Vlieland kitesurf-paradijs?

Vlieland kent de meeste zon- en winddagen van Nederland. Dus naast de wedstrijd en het festival is ook zeker de moeite om een weekend lekker te kitesurfen! Voor meer informatie over kitesurfen op Vlieland kun je ook terecht op deze website.

Vlieland Groet

Beachfestival Vlieland Groet is het leukste strandfeest  van het jaar. Het is een mix van muziek, beachsporten, kinderprogramma’s en culinaire activiteiten!

 van