08-03-2014 - Surfen, Nieuws

Inschrijvingen gestart voor de NK surf 2014 presented by GoPro

Van 25 april tot 2 mei zal samenwerking met Flowtrack Surf in St-Girons Plage het Nederlands kampioenschap surfen plaatsvinden. Gedurende de week zal er gekeken worden wanneer de beste condities zijn om de Nederlands Kampioenen 2014 te bepalen.

NK Surf 2014 presented by GoPro
Het NK golfsurfen wordt nu al een aantal jaar georganiseerd op meerdere surf spots in Nederland. Ondanks professionele ondersteuning blijft het erg lastig om een goede surfdag op voorhand vast te leggen. Dit resulteerde vaak in een wedstrijd waar niet alle heats in optimale omstandigheden gesurft werden. Daarom is er dit jaar gekozen om de wedstrijd te verplaatsen naar Frankrijk, waar de zekerheid op goede condities een stuk zekerder is.

Grommets
Een andere grote verandering met voorgaande NK is de toevoeging van de nieuwe categorie Grommets. In deze categorie zullen surfers t/m 14 jaar het tegen elkaar opnemen in de strijd voor Nederlands kampioen 2014.

Verblijf
Dankzij Flowtrack is het voor alle deelnemers mogelijk om voor een zeer voordelig tarief te kamperen. Voor gezinnen zijn er verschillende mobile homes beschikbaar. Meer informatie

Side events
Ook als je geen wedstrijden surft is er genoeg te doen, zoals surflessen, een skatecontest, expression sessions en nog veel meer. Voor het gehele programma zie de website nksurf.nl

Inschrijven
Het is vanaf nu mogelijk je in te schrijven voor de NK Surf 2014. Het inschrijven voor de NK Surf 2014 presented by GoPro kan via nksurf.nl De kosten voor de deelname zijn 15 euro per discipline.

Partners
Dit jaar is GoPro officieel partner geworden van het NK en zal tijdens het NK aan de winnaars mooie prijzen beschikbaar stellen. Tevens wordt NK Surf 2014  in St-Girons Plage ondersteund door Mariener, Vision, Mountain Dew, Vans, Freeballers, KNRM, 6 Surf, Surfweer, Tacky en Young Digital.

 van