02-09-2014 - Surfen, Nieuws

Nederlands Studenten Kampioenschap Golfsurfen

Het lijkt nog ver weg maar voor je het weet is het weer zover. Het Nederlands Studenten Kampioenschap Golfsurfen, de wedstrijd waar menig surfend student naar uitkijkt. De arena van deze wedstrijd is F.A.S.T. in Scheveningen. De wedstrijd vindt plaats op 4, 11 of 18 oktober, afhankelijk van de golven en weersomstandigheden.

Het NSKG is een initiatief van studenten van boardsportvereniging SPIN uit Utrecht en studenten van funsportvereniging D.E.R.M. uit Amsterdam. Op 14 oktober 2006 vond de eerste editie van het NSKG plaats. Zowel het evenement als het enthousiasme van de deelnemers groeit met het jaar. Sindsdien wordt elk jaar een sick surf contest neergezet op een van de mooiste stranden die Nederland rijk is. Ieder jaar worden er 6 leden van SPIN/D.E.R.M. uitverkoren om het evenement weer tot een groot succes te maken. De daadwerkelijke datum van het NSKG wordt een week van te voren bekend gemaakt.

Tevens geeft 6|Surf 6 abonnementen weg aan de winnaars van iedere categorie/discipline. En dit allemaal omdat wij houden van de surfende student. Dus wax je boards, train je bierpols en leg je wetsuit alvast te drogen want 4, 11 of 18 oktober gaat het los op het Nederlands Studenten Kampioenschap Golfsurfen. Check ook even deze teaser gemaakt door de organisatie. Datum in de teaser komt niet overeen.

[vimeo id=”97332943″]

Locatie: F.A.S.T. Scheveningen
Datum: 4,11 of 18 oktober
Damage: €10,-

Voor meer informatie en inschrijvingen check de website van NSKG.

 van