21-04-2011 - Kitesurfen, Nieuws

Nederlands Studenten Kampioenschap Kitesurfen 2011

Op zaterdag 7 en zondag 8 mei 2011 wordt het Nederlands Studenten Kampioenschap Kitesurfen 2011 gehouden bij het Brunotti Beachhouse in Scheveningen.

Kitesurfen is in Nederland de laatste jaren enorm populair geworden. In de wereldtop staan dan ook verschillende Nederlanders. De wereldkampioen van 2010 is Kevin Langeree en voorlopige nummer een is Youri Zoon. Ook onder studenten is het kitesurfen in populariteit gestegen en daarom organiseren wij voor studenten door studenten, voor de tweede keer ooit het Nederlands Studenten Kampioenschap Kitesurfen.

Hierbij nodigen we u graag uit. U kunt of alleen op de zaterdag/zondag langskomen, of natuurlijk het hele weekend! Naast de wedstrijden zullen er ook andere activiteiten plaatsvinden zoals SUPen, surfen  en skimboarden met een winch. Het hele programma zal begeleid worden door MC Bob verweij. Verder zal Youri Zoon het hele weekend aanwezig zijn en mee jureren en zal er test materiaal worden gebruikt door de bezoekers.

Het weekend zal dus bestaan uit wedstrijden voor de deelnemers, side-events en test materiaal voor de bezoekers en deelnemers om het af te sluiten met een goed feest. Voor meer informatie over het dag programma, foto’s, video’s of voor inschrijven zie de website van NSKK.

 van