08-11-2017 - Snowboarden, Nieuws

Nederlandse première – Nitro 28 Winters

Nitro Snowboards presenteert met trots 28 Winters. Een inzicht in de passie, het team en het erfgoed van Nitro voor de eerste keer sinds het begin, 28 jaar geleden.

Er zit meer in de winter dan koude, korte en donkere dagen – er is een groep mensen die leeft voor de winter en de kansen die het biedt om plezier te hebben. Nitro is niet het normale doorsnee bedrijf, het is een familie op een missie om de passie van snowboarden naar zoveel mogelijk mensen te verspreiden.

28 WINTERS legt het erfgoed, het team en de huidige staat van Nitro Snowboarding vast door de vele verschillende mensen binnen het “gezin” uit te lichten, met Nitro mede-oprichter Thomas Delago, Marcus Kleveland, Eero Ettala, Elias Elhardt, Austin Smith, Bryan Fox, Sam Taxwood, Jeremy Jones, Sven Thorgren en de rest van het Nitro-team.

De Nitro-familie neemt je mee op reis waarin ze de snowboard droom nastreven en laten zien hoe al hun verschillende lijnen tot dezelfde conclusie leiden – het gaat allemaal om de vrijheid, vrienden en plezier. Snowboarden is net zo inspirerend en leuk als je het zelf maakt, het is een ontsnapping aan de realiteit – de mogelijkheden zijn eindeloos.

De Nederlandse première is voor iedereen bij te wonen bij Behind The Pines in Amsterdam! Check voor meer informatie de Facebook-pagina van Behind The Pines of onderstaande flyer. Zien we jullie daar?

 

 van