02-05-2012 - Surfen, Nieuws

Nederlandse surfers bewijzen zich in Vieux Boucau

Waar in Nederland menigeen met een oranje kater het bed uitstapte na het altijd legendarische Koninginnedag, werd er gister in Vieux Boucau die-hard gestreden om de beste surfprestaties. Jawel; de tweede stop van de Protest NK Surftour 2012 presented by Monster Energy is van start gegaan!

Het was even afzien de afgelopen dagen in la belle France bij het zien van de goede surfcondities in ons eigen kikkerlandje. Maar gelukkig, zoals altijd, komt er na regen zonneschijn en was het vandaag dan ein-de-lijk zover: de contest was AAN!

Na het checken van de condities gisterochtend, kregen de deelnemers groen licht. Er mocht dan toch echt gesurft gaan worden. De 1300 km met de auto zijn niet voor niks geweest!

Prachtig weer (Ja Nederland, de zon schijnt hier in Vieux Boucau), goede golven en een superieure sfeer zijn enkele trefwoorden van vandaag. En niet alleen de zon deed zijn best vandaag.. het ging er  heet aan toe in de strijd tussen de deelnemers! Wie er met de winst van de tweede stop vandoor zijn gegaan, wordt vandaag bekend gemaakt tijdens de Monster Energy Crowning Party.

 van