10-06-2011 - Surfen, Nieuws

Nederlandse Wint De O’Neill One Way Runway in Ibiza

10 juni 2011, Ibiza, Spanje – Tatjana Maul, één van de twee Nederlandse finalisten heeft de O’Neill One Way Runway model search in Ibiza gewonnen. Tatjana deed de jury versteld staan met niet alleen haar natuurlijke uitstraling en schoonheid en model looks, maar ook met haar speelse en positieve houding terwijl zij over de catwalk bovenop de kliffen bij het Cala Bassa strand liep, alvorens in de zee te springen aan het einde van de O’Neill One Way Runway.

[youtube id=”Qa_TWfgqteA”]

“Ik kan het nog steeds niet geloven, dit is een fantastische ervaring,” zegt Tatjana. “Op dit moment lijkt het nog net alsof het allemaal niet echt is. Ik denk dat ik het me pas echt ga realiseren als ik weer op terugreis naar Nederland ben. De afgelopen dagen zijn zo ongelofelijk geweest. Ik kan gewoon niet geloven dat ik gewonnen heb!!!”

Tatjana zal het nieuwe gezicht van O’Neill zijn in de Spring Summer 2012 campagne en heeft ook een modellencontract gewonnen bij Next Model Management.

De 12 finalisten van over de hele wereld, gekozen uit duizenden inschrijvingen via de O’Neill Girls Facebook pagina en www.ELLE.nl, maakten er een mooie show van voor de honderden toeschouwers die zich rondom de catwalk en de baai hadden verzameld om dit spectaculaire evenement live mee te maken.

Vol zelfvertrouwen en met lachende gezichten betraden de meiden de catwalk. Van zenuwen of angst was bijna niets te merken.  “Ik heb het niemand verteld vantevoren, maar eigenlijk heb ik best hoogtevrees”, biecht Tatjana op. “Maar het gaf me vooraf wel een heel goed gevoel om te weten dat de O’Neill Superkini tijdens de sprong in het water zeker op zijn plaats zou blijven zitten. Zeker omdat er onder water natuurlijk ook gefilmd en gefotografeerd zou worden!”

Mede dankzij het enorme enthousiasme van alle finalisten, was het voor de jury een zeer moeilijke beslissing om een winnares te kiezen. De jury bestond uit Supermodel Elyse Taylor, professioneel surfster en Team O’Neill rider Raine Jackson, O’Neill Female Brand Manager Carla Eikenaar, Next Model Management Women’s Booker Grace Puc en Company Magazine editor Victoria White. “De meiden hebben het fantastisch gedaan op de catwalk,” zegt Elyse Taylor. “Ze zagen er stuk voor stuk super uit, en straalden zoveel energie, plezier en lef uit tijdens hun catwalkloop en de sprong in het water aan het einde van de One Way Runway!” Carla Eikenaar legt uit waarom Tatjana is gekozen als het perfecte O’Neill meisje. “Zij is het soort meisje dat altijd veel lol heeft, terwijl het niet uitmaakt wat ze op dat moment aan het doen is, en ze zag er zo mooi uit op de catwalk.”

De sprong van Tatjana Maul.

Hoewel het een competitie was, stond alles tijdens de finale de afgelopen drie dagen vooral in het teken van plezier hebben. “Natuurlijk zijn we hier allemaal gekomen om te winnen’, legt de Duitse finaliste Sophie Ferch uit. “Maar we hebben zoveel lol beleefd met de meiden samen in het huis, dat het af en toe meer om de hele ervaring leek te gaan, dan om een wedstrijd. Ik heb een fantastische tijd gehad!”

De finalisten van de O’Neill One Way Runway waren:

ALICE IVAN (VS) | AURORE MORISSE (BE) | JENNIFER VAN DER TOORN (NL)

KARYCIA IGLESIAS (SPA) | NATASHA FOOTMAN (GB) | SARAH EBSTEIN (FR)

SOPHIE FERCH (DUI) | SOPHIE JASPERS (BE) | STEVIE BREEZE (AU)

TATJANA MAUL (NL) | TEREZKA PROUZOVA (TSJ) | VALENTINA VALENTE (PT)

 

 van