Never No! – Fun House van Protest sportswear TEASER

Je wintersport tricks testen zonder de deur uit te gaan? Het kan nu via Airbnb in het “Never No” – Fun House van Protest Sportswear!

Gebrek aan sneeuw en bergen in Nederland en toch backflips en three-sixties uitvoeren? Protest bewijst dat het mogelijk is! Niets staat in de weg om de ultieme wintersport tricks uit te voeren in eigen land, sterker nog in eigen huis! Want dit seizoen opent Protest het “Never No” – Fun House op de Nederlandse Veluwe, dat via Airbnb te huur is.

In een reeks spectaculaire video’s word je geïnspireerd door Protest freestyle riders; Andri Ragettli, Gian Ragettli, Camille Armand, Mees van Lierop en Mees Oostdijk, om je grenzen te verleggen. Van je eigen dak af boarden met de next level Roof Slide? Is dit niet uitdagend genoeg? Daag jezelf dan uit met de Seesaw Grind in de tuin, of maak de ultieme Car Jump voor je eigen deur!

Never No!

Met de nieuwste campagne “Never No” laat Protest zien dat ongeacht waar je bent of wat de condities ook zijn, met wat creativiteit en voorál lef je altijd iets kunt bedenken om te boarden of te skiën. Om dat te bewijzen verbouwde Protest een complete boerderij, voor de ultieme Fun House ervaring. In een reeks van 5 video’s waagt de groep met legendarische freestyle skiërs en snowboarders zich aan verschillende tricks die op het eerste gezicht onmogelijk lijken.

Uitgangspunt: zijn de tricks haalbaar YES or NO? Bekijk hier de teaser! Het resultaat is ongekend spectaculair!

 

Airbnb

Het “Never No” – Fun House is nu beschikbaar op Airbnb, klik hier om de boerderij op Airbnb te bekijken. Tijdens het verblijf is een team van ervaren professionals aanwezig voor begeleiding bij het uitvoeren van de tricks. Daarnaast worden al jouw freestyle tricks & stunts ook nog eens vastgelegd door een video crew ter plaatse.

“Protest heeft één doel voor ogen, iedereen eraan herinneren dat boarden en skiën draait om FUN! To hell with logic, to hell with obstacles, let’s do what we love. En wat is er mooier om dat in eigen land, een van de vlakste stukken land op aarde, op zo’n extreme manier over te brengen? We hebben onze riders dit seizoen op een ongelooflijke manier uitgedaagd, met spectaculaire video’s als resultaat”. – Manon Peters, marketing manager Protest Sportswear.

Protest lanceert 5 video’s verspreid over de komende vier maanden! Houd de social mediakanalen van Protest Sportswear in de gaten, voor meer informatie over Protest Sportswear: www.protest.eu

 

 van