30-08-2021 - Snowboarden, Nieuws, Skiën, Nieuws

Never stop exploring met Sonos en The North Face!

Ter ere van de gloednieuwe Sonos Roam™, de ultradraagbare smart speaker die ontworpen is om zowel je huis als je avonturen buiten de deur van geweldig geluid te voorzien, trappen Sonos en The North Face een speciale samenwerking af die de weg baant voor een totaal nieuwe beleving van bijzondere expedities en landschappen.  


De samenwerking vindt zijn oorsprong in de unieke geschiedenis van beide merken als ontdekkers. Voor Sonos op het vlak van (multiroom)audio, en op het gebied van outdoor in het geval van The North Face. “Kijkend naar merken die ons inspireren om eropuit te gaan en de wereld om ons heen te verkennen, wisten we meteen dat The North Face en haar rijke geschiedenis perfect bij ons passen”, aldus Pete Pedersen, VP Marketing van Sonos. De samenwerking komt tot leven op een exclusief station op Sonos Radio: Never Stop Exploring. Aan de hand van negen verschillende soundscapes – samengesteld uit opnames die zijn gemaakt tijdens het filmen van The North Face-expedities naar de meest afgelegen plekken op aarde – nodigt Never Stop Exploring fans uit om het geluid van avontuur in huis te halen. De soundscapes zijn gecreëerd door componist en multi-instrumentalist Mikael Jorgensen van de Grammy-winnende band Wilco, en laten de oorspronkelijke audio horen in combinatie met een nieuwe muzikale omlijsting die de luisteraar meeneemt op een reis rond de wereld. Van Alaska tot Peru, Ethiopië tot Japan en alles daartussenin.


De gesproken tekst wordt verzorgd door atleten van wereldklasse, zoals Alex Honnold, Hilaree Nelson, Matty Hong en Emily Harrington. “Al meer dan 50 jaar hebben we een aantal van de beste atleten van de wereld in staat gesteld om niet alleen hun doel te bereiken, maar ook de volgende generatie ontdekkingsreizigers te inspireren”, zegt Steve Lesnard, Global VP Marketing & Product, The North Face. “Onze samenwerking met Sonos levert een totaal nieuwe manier van storytelling op met een merk dat zoveel van onze waarden deelt. We kunnen niet wachten om te zien hoe onze fans deze geheel nieuwe manier om de expedities van hun favoriete atleten te volgen gaan ervaren.


Het Sonos Radio-station Never Stop Exploring neemt je mee op reis naar: 

Shomyo Falls, Japan van Sawanobori’ met Matty HongEl Capitan,
California van ‘El Capitan’s Golden Gate’ met Emily HarringtonThe High Sierra,
California van ‘The Incredible Hulk’ met Alex Honnold
Emily HarringtonThe Himalayas van ‘Lhotse’ met Hilaree NelsonPitumarca,
Peru van ‘Pitumarca, Peru’ met Nina WilliamsRuth Gorge,
Alaska van ‘Life Coach’ met Renan OzturkEthiopia, van ‘Towers Of Tigray’ met James PearsonMount Poi and Mount Kenya,
van ‘Of Choss and Lions’ met Cedar WrightQueen Maud Land, van ‘Antarctica’ met Savannah Cummin

 “Wat we gecreëerd hebben met Never Stop Exploring op Sonos Radio is zoveel meer dan audio alleen. Dankzij de creativiteit van Mikael Jorgensen en de openheid waarmee de atleten terugkeken op hun ervaringen, hebben we een geluidsavontuur kunnen creëren dat fans en liefhebbers van het buitenleven een meeslepende ervaring biedt”, aldus Dmitri Siegel, VP Content, Sonos Radio.  

De première van Never Stop Exploring vindt plaats op 26 juli 2021 op Sonos Radio, en is beschikbaar op Sonos Radio in 16 landen, waaronder de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Italië, Zweden, Ierland, Nederland, Australië, Nieuw-Zeeland, België, Oostenrijk, Zwitserland, Noorwegen en Denemarken. De content is daarnaast voor iedereen wereldwijd beschikbaar via Mixcloud: Sonos Sound System ArchiveOver Sonos 
Sonos (Nasdaq: SONO) is ‘s werelds meest toonaangevende merk als het gaat om geluidsbeleving. Als uitvinder van multi-room draadloze home-audio helpen de innovaties van Sonos de wereld beter te luisteren, door mensen toegang te geven tot hun favoriete content en ze die te laten bedienen hoe en waar ze maar willen. Sonos staat bekend om de ongekende geluidsbeleving, het doordachte design, het gebruiksgemak en een open platform, en maakt het gehele spectrum van audiocontent beschikbaar voor iedereen. Het hoofdkantoor van Sonos bevindt zich in Santa Barbara, Californië. Meer informatie op www.sonos.com.
 
Over Sonos Radio
Sonos Radio biedt de beste radiobeleving en is alleen beschikbaar op Sonos. Opgezet voor en geïnspireerd door Sonos-klanten biedt Sonos Radio de meest uitgebreide selectie  radioprogramma’s van over de hele wereld, met meer dan 60.000 stations van vaste partners van Sonos en tientallen exclusieve originele stations van Sonos zelf. Sonos Radio is gratis beschikbaar voor alle klanten wereldwijd; een door advertenties ondersteunde radiodienst die is voorgeprogrammeerd in de Sonos-app. Alle streamingradio is zo op één plek te vinden vanaf het moment dat klanten hun product installeren. 
 
De originele content van Sonos is beschikbaar in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Italië, Zweden, Ierland, Nederland, Australië, Nieuw-Zeeland, België, Oostenrijk, Zwitserland, Noorwegen en Denemarken. Sonos Radio HD zal eerst beschikbaar zijn in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk en biedt een geüpgradede, reclamevrije Sonos Radio-beleving met een uitgebreide catalogus met exclusieve originele content in HD, lossless audio in cd-kwaliteit (16-bits/44,1 kHz FLAC). Klanten die upgraden naar Sonos Radio HD kunnen in beide abonnement-versies genieten van alle originele stations in HD-audio, nummers overslaan en herhalen en zonder advertenties, met uitzondering van wereldwijde traditionele radiostations.
 
Over The North Face®
The North Face is een divisie van VF Outdoor, LLC en werd in 1966 opgericht met als doel om outdoor-atleten voor te bereiden op de ontberingen van hun volgende avontuur. Vandaag de dag zijn we het toonaangevende merk voor alles dat te maken heeft met outdoor. We creëren door atleten en op expedities geteste, producten die zichzelf hebben bewezen en mensen helpen om de grenzen van hun kunnen te verkennen en testen. We beschermen de natuurgebieden waarin we onze sport uitoefenen en minimaliseren onze impact op de aarde met programma’s die duurzaamheid stimuleren. De producten van The North Face zijn wereldwijd verkrijgbaar bij premium en gespecialiseerde sportzaken. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Denver, Colorado. Ga voor meer informatie naar www.thenorthface.com.

 van