30-05-2011 - Surfen, Nieuws

Niels Musschoot wordt Team Manager Surf

Niels Musschoot is een vaste waarde in het surfmilieu. Hij surft reeds 15 jaar en maakt al drie jaar deel uit van het O’Neill surfteam. Voorheen werd hij begeleid door teammanager Alexander De Bruycker, deze laatste breekt momenteel door als cameraman en focust zich volop op zijn carrière. Zijn vroegere poulain, Niels Musschoot, neemt vanaf heden de fakkel van hem over en wordt de nieuwe O’Neill Surf Team Manager.

Foto’s: Jan Bijl

Het was snel duidelijk dat Niels de nodige ervaring en charme in zich heeft om het O’Neill Surf Team verder te begeleiden en te evalueren. Daarnaast zal hij tal van trainingsmomenten creëren om het surfteam verder bij te coachen. Niels zal ook instaan voor de talentscouting van potentiële nieuwe surfers om Team O’Neill te versterken.

Tom Soupart blijft Assistant Team Manager voor de Girls en de Groms en zal de nieuwe Team Manager, Niels, steeds bijstaan tijdens de coaching sessions en wedstrijden.

O’Neill Belgium en Team O’Neill Surf dankt nogmaals Axe De Bruycker voor zijn jarenlange coaching en samenwerking! Axe blijft een oogje in het zeil houden als visionair en zal nog steeds ingeschakeld worden als cameraman en zo steeds aanwezig zijn op de nodige surfmomenten.

Er heerst een frisse wind bij Team O’Neill Surf, benieuwd wat dat zal geven. O’Neill Belgium wenst zowel ex-Team Manager Alexander als huidige Team Manager Niels veel succes in hun komende projecten!

 van