02-09-2021 - Nieuws, Wielrenblad

Nieuw assortiment performance en discover tassen van PRO

Soms is het lastig om je voor te bereiden op een rit – zelfs de kleinste ritten kunnen angst veroorzaken. Wat als ik onderweg lekrijdt? Wat als ik honger krijg? Wat als mijn telefoon leeg raakt? Past mijn gaskookplaatje daarin? Gelukkig heeft PRO de oplossing met zijn nieuwe tassen.

DISCOVER ASSORTIMENT

De Discover Team stuurtas (PRBA0066), frametas (PRBA0069) en zadeltas (PRBA0068) zijn perfect om de vrijheid van bikepacking te ontdekken.

PRO Discover Team Handlebar Bag Small, geschikt voor kortere reizen, of als aanvulling op de 8-liter Discover Team stuurtas tijdens langere avonturen. De stuurtas heeft een inhoud van 2 liter, meerdere vakken en een zijvak, is gemaakt van waterdicht materiaal en heeft waterdichte gelaste naden. Kenmerken van deze tas zijn onder meer: waterdichte constructie, waterdichte gelaste naden en rits, verstelbare klittenbandsluitingen voor veilige bevestiging, reflecterende details voor betere zichtbaarheid, meerdere vakken en een zijvak.

PRO Discover Team Frame Bag Small. Het opbergvak in de voorste deel is bedoeld voor gebruik op kortere reizen. De inhoud van 2,7 liter en brede klittenband straps zijn compatibel met de meeste fietsframes, afhankelijk van de achtervering en de plaats van de bidonhouder. De Discover Team Frame Bag Small is gemaakt van waterdicht materiaal en heeft waterdichte gelaste naden om waardevolle spullen droog te houden tijdens bikepacking-avonturen. Kenmerken: Inhoud van 2,7 liter, Waterdichte constructie met gelaste naden en waterdichte ritsen, Verstelbare klittenbandsluitingen voor optimale bevestiging op meerdere framematen, Reflecterende details voor verhoogde zichtbaarheid.

PRO Discover Team Saddle Bag. Ontwikkeld om kleine items in op te bergen die je nodig hebt voor gravelritten – zoals accessoires voor het repareren van banden, een reserveband en minigereedschap – dit kan allemaal worden opgeborgen en aan de gravelfiets worden bevestigd. Dankzij de waterdichte constructie en het sluitsysteem in rolstijl houdt het de inhoud droog en kan het worden samengeperst tot een compact formaat wanneer de tas niet volledig is gevuld tot de 600 milliliter capaciteit.

Kenmerken zijn onder meer: capaciteit van 600 ml, waterdichte constructie, sluitsysteem in rolstijl, verstelbare klittenbandsluitingen voor bevestiging aan alle zadeltypes, reflecterende details voor betere zichtbaarheid.

PERFORMANCE ASSORTIMENT

In het Performance-assortiment bieden we vier nieuwe zadeltassen (PRBA0071/72/73/74) in verschillende volumes, de PRO Tool Wrap (PRBA0067) die kan worden meegenomen of in de werkplaats worden gebruikt

De PRO Performance Saddle bag small/medium/large/XL geven je de optie om essentieel fietsgereedschap zoals een minitool en bandreparatie-accessoires, opbergen te berge in een robuuste zadeltas die is gemaakt is om lang mee te gaan. Dankzij de sterke ritssluiting en 420D nylon constructie biedt de Performance Saddle Bag-reeks een duurzame opbergoplossing voor alle behoeften. De tassen zijn geschikt voor iedereen, van degenen die graag met zo weinig mogelijk bagage op pad gaan tot de rijders die liever alles bij zich hebben.

Kenmerken: robuuste 420D nylon constructie met sterke ritssluiting, Universele zadelcompatibiliteit dankzij klittenband, Reflecterende rand, Maten: 400 ml, 600 ml, 1 liter, 2 liter.

The PRO Performance Tool Wrap is er om alle fietsgereedschap en accessoires in stijl op te bergen. Hierin past met gemak een minipomp, een minitool, twee bandenlichters, een reserveband en een CO2-patroon in. Elk item heeft zijn eigen opbergvak en dankzij de robuuste 420D nylon constructie en universeel compatibele klittenbandriemen kan het aan elk zadel worden bevestigd, en gaat het ook jaren mee.

Kenmerken: eenvoudige opbergoplossing voor op de fiets voor essentiële items, Wrap(oprol)-design, Licht en compact, Universele zadelcompatibiliteit, Reflecterende rand, bevestigingsriem voor achterlicht.

Welke richting je ook kiest, met de nieuwe Discover- en Performance-tassen van PRO kun je upgraden en nog beter presteren in 2022.

Voor meer informatie ga naar Pro-bikegear.com.

 van