24-10-2018 - Nieuws, Wielrenblad

Nieuw bij Tehava: Veiligheid in stijl met HideMyBell

Veiligheid wordt steeds belangrijker binnen jouw geliefde wielersport. Bij Tehava begrijpen ze als geen ander dat een bel bijdraagt aan veiligheid op de fiets. Daarom melden zij trots dat vanaf heden het innovatieve merk CloseTheGap binnen hun sportieve merkenportfolio is toegevoegd.

Over CloseTheGap

Volgens de wet is een fietsbel verplicht. Maar sportieve rijders hebben vaak geen bel op hun fiets. Een bel ziet er niet mooi uit, is niet aerodynamisch en profs rijden er ook niet mee. Klinkt dit bekend, maar wil je wel veilig en stijlvol fietsen? Dan zijn de HideMyBell producten van het Nederlandse merk CloseTheGap voor jou gemaakt! Met dit product integreert CloseTheGap de fietsbel in een fietscomputerhouder. Je ziet de bel niet, maar medeweggebruikers horen hem zeker. En deze producten zijn veel meer dan een goede fietsbel. Er past ook een houder aan voor een camera of een lamp. Super handig!

Hidemybell foto 1

Slimme en stijlvolle oplossing

De unieke en gepatenteerde HideMyBell is een zeer lichtgewichte mount en fietsbel in één voor fietscomputers. Met de HideMyBell heb je altijd en overal onopvallend een bel bij de hand. De houder is geschikt voor Garmin, Bryton, Mio, Wahoo en Polar fietscomputers. Het praktische design zorgt ervoor dat je scherm altijd goed zichtbaar is. De houder is gemaakt van duurzaam kunststof en weegt slechts 48 gram!

  • Stijlvol geïntegreerde bel
  • Eenvoudig te bedienen
  • Geschikt voor verschillende fietscomputers
  • Dutch design

HideMyBell is ook verkrijgbaar in een mini variant. Deze heeft dezelfde functionaliteiten als zijn grotere broer. CloseTheGap levert beide houders met een Go Pro adapter. Deze volledige integratie van systemen zorgt voor veiligheid, zonder verlies van de stijlvolle looks van jouw fiets!

Ook voor geïntegreerde stuurpen

Heeft jouw racefiets ook een trendy en aerodynamisch stuur met geïntegreerde stuurpen? Dan biedt de HideMyBell fi-mount hierin de oplossing. Net als de originele HidyMyBell is de fi-mount een houder voor je fietscomputer, inclusief een geïntegreerde bel. Aan de onderzijde kun je optioneel een actioncam- of lamphouder monteren.

Voor meer info check je hier de website van Tehava.

 van