15-06-2011 - Kitesurfen, Nieuws

Nieuw concept in de kitesurfscene

BoardDesign is een compleet nieuw concept in de Nederlandse kitesurfscene. BoardDesign biedt de kiteboarders de kans om op een board te varen wat met en voor hun is gestyled. Zij zorgen ervoor dat ieder ontwerp uniek is en perfect aansluit bij de wensen van de klant.

Wat het nou zo uniek maakt is dat de boards in een fabriek worden gedrukt nadat de klant akkoord is met zijn of haar unieke ontwerp, dit betekend dat het ontwerp dus daadwerkelijk in het board wordt gedrukt. Het zijn dus geen stickers die op het board worden geplakt en hierdoor zijn de ontwerpen dus slijtagebestendig.

Hoe gaat dit ontwerpen van je eigen board nou precies? In de (nieuwe) webshop van BoardDesign.nl zijn drie mogelijkheden om tot een compleet en uniek board te komen:

 

1. Jij kan straks je eigen ontwerp helemaal zelf maken. Bij deze methode download je een “blanco board” bestand van de, binnenkort nieuwe, website van BoardDesign. Met behulp van Photoshop, Illustrator of Coroldraw software kan dit bestand dan helemaal naar eigen wens ingevuld worden. Dan kan de kiteboard geproduceerd worden in de fabriek!

 

 

 

2. Er is ook de mogelijkheid om in de webshop een ontwerp uit te kiezen wat door professionele ontwerpers is gemaakt. Hieraan kan jij je eigen tekst of afbeeldingen toevoegen. Denk hierbij aan eigen naam, initialen, bijnaam, spreuk of quote. Je eigen foto van je auto, huisdier, hobby, of wat je maar op je board wil hebben.

 

 

 

 

3. En ten derde is er nog een mogelijkheid om door de ontwerpers speciaal voor jouw een helemaal uniek en bijpassend ontwerp maken. Je kan aangeven welke kleuren, teksten en afbeeldingen er op het board moeten komen. En eventueel voorbeelden of plaatjes uploaden om aan te geven hoe het board eruit moet komen te zien. Dan maken de ontwerpers een testontwerp en dan kan jij nog wijzigingen doorgeven zodat jij als tevreden klant kan weglopen.

 

 

Wat ook handig is.
Bij al deze  ontwerpvarianten is het mogelijk om je contactgegevens ook op het board te laten drukken, hiermee wordt de kans op diefstal aanzienlijk kleiner en kan een eerlijke vinder de eigenaar makkelijk terugvinden.

De gebroeders Kah. Bedenkers en oprichters van dit concept.

 van