10-10-2018 - Mountainbiken, Nieuws

Nieuw: de Endura MT500 Waterproof Suit

Iedere mountainbiker kent het wel. Het weer wordt slechter, de trails worden natter en het gaat harder waaien. Toch wil je als fanatieke mountainbiker blijven rijden. Voor deze mensen komt Endura met hun nieuwe Endura MT500 Waterproof Suit. Een nieuw pak geschikt voor alle weersomstandigheden. Dit pak herinnert je eraan dat het slechtste weer de beste fietsdagen met zich mee kan brengen!

Het nieuwe pak heeft een unieke gespleten constructie met een achteraansluiting, waardoor het lijkt alsof het pak bestaat uit twee verschillende delen. De broek en jaszoom hebben een onafhankelijke taille, waardoor het pak geschikt is voor een breder scala aan lichaamsvormen. Het pak biedt volledige bescherming tegen modder en is gemakkelijk uit en aan te trekken, zelfs wanneer er schoenen gedragen worden.

Endura MT500 Waterproof Suit 2

Gemaakt van ExoShell60TM drielaags weefsel, volledig geseald en voorzien van een waterafstotende VISLON®-ritssluiting aan de voorkant met
stormflap, combineert het pak geweldige waterdichte eigenschappen met ademend vermogen. Ventilatie wordt geregeld door grote gaten in de oksel, grote voorzakken en de onderste zakken. Deze zakken zijn allen voorzien van ritsen. Daarnaast heeft het pak ook nog een mouwzak voor een skipas. Al met al voldoende opslagruimte.

Het bovenste deel van het pak volgt het ontwerp van de succesvolle MT500 waterdichte jas met zijn opvouwbare 3D-capuchon. Het vertrouwen van Endura is zo groot in de MT500-collectie dat het MT500 waterdichte pak, zoals alle MT500 producten, wordt ondersteund door Endura’s 90 dagen tevredenheidsgarantie. Voor meer informatie over de Endura MT500 Waterproof Suit en andere producten van het Schotse merk kun je terecht op de website van Endura.

Endura MT500 Waterproof Suit 3

 van