08-06-2011 - Kitesurfen, Nieuws

Nieuw eiland gesignaleerd voor Nederland

Het is ongelofelijk, maar er is op ongeveer 50 kilometer van de kust van Nederland een nieuw eiland gesignaleerd. Het lijkt zomaar te zijn ontstaan vanuit het niets. Volgens de eerste meldingen van de kustwacht heeft het eiland een tropisch klimaat aan de kust en een winters karakter op zo’n 2000 meter hoogte tot waar de bergtop van het eiland reikt. Na het nieuws en de discussie van vandaag over kitesurfen, lijkt dit de ultieme uitkomst voor kitesurfend Nederland.

Bijna niemand weet hoe het eiland er is gekomen zonder gedetecteerd te zijn. Een nieuwe onbekende partij met de naam Foreshore (letterlijk ‘voorkust’) lijkt het antwoord te hebben: ‘Dit eiland is ontstaan uit de behoefte van vele Nederlanders die boardsporten zoals het kitesurfen en snowboarden beoefenen, maar inmiddels naar nieuwe producten zoeken, geen ruimte meer hebben en dan ook een toevluchtsoord zoeken. We hebben een vermoeden dat er een soort van parallelle wereld is ontstaan, net zoals de Bermuda driehoek wel eens wordt beschreven.

‘Zeker is dat de mensen van Foreshore meer weten van dit geheimzinnige voorval, aangezien ze een datum en tijd genoemd hebben: 17 juni 18.00 uur. Houd ze in de gaten via foreshore.nl, Facebook of Twitter en kom erachter wat Foreshore nu precies achter houdt.

[vimeo id=”24741984″ w=”630″]

 van