19-02-2016 - Nieuws, Wielrenblad

Nieuw en speciaal voor je racefiets: WD-40 BIKE

Vanaf maart zijn een 5-tal onderhoudsproducten onder de naam WD-40® BIKE® verkrijgbaar in de Benelux. In navolging van de V.S. en andere landen in Europa is het nu de beurt aan de Lage Landen.

WD-40 Company heeft in samenwerking met technici en professionals uit de fietssport vijf verschillende producten ontwikkeld die onder de meest extreme omstandigheden zijn getest en beoordeeld. Zowel in de werkplaats als in het veld of op de weg.

Deze hoogwaardige lijn producten bestaat uit WD-40 BIKE Degreaser die zorgt voor diepe reiniging van kettingen, cassettes en andere metalen onderdelen. WD-40 BIKE Cleaner verwijdert het meest hardnekkige vuil van alle onderdelen en materialen. Deze is ook geschikt voor carbon frames.

Na reiniging wordt het gebruik van WD-40 Multi-Use Product® geadviseerd. De blauwe bus met de rode dop die al jaren door veel professionals gebruikt wordt om vocht van de fiets te verdrijven en metalen onderdelen te beschermen tegen roest en corrosie. Dit product is dan ook een perfecte aanvulling op de WD-40 BIKE product lijn.

Het geheel wordt compleet gemaakt door drie verschillende smeermiddelen. WD-40 BIKE Wet Lube is geschikt voor smering in zelfs de meest modderige en natte omstandigheden. Hoge prestaties op droog en zeer stoffig terrein worden geboden door WD-40 BIKE Dry Lube. Het laatste product in de rij is WD-40 BIKE All Conditions Lube. Een smeermiddel dat zorgt voor alledaagse smering van alle bewegende delen en zo de fiets in optimale staat houdt, het hele jaar door.

Vanaf maart is WD-40 BIKE via verschillende leveranciers te bestellen waaronder Kruitbosch. Voor meer informatie bezoek je de website van WD-40. Uiteraard kun je ook altijd even direct contact opnemen met WD-40 Company via telefoonnummer +31 85 487 46 91.

 

WD40 BIKE NL FR Family Shot (LR Online use)

 van