20-04-2023 - Nieuws, Wielrenblad

Nieuw: Lapierre Pulsium Allroad

Stap uit je routine met de Lapierre Pulsium Allroad

De routine doorbreken, niet dezelfde routes doen keer op keer, of gewoon een verlangen hebben om te gaan bikepacking, de Lapierre Pulsium Allroad is ontworpen om je te helpen om nieuwe routes te rijden, nieuwe paden, (her)wekt je smaak voor ontdekking, en verras je met nieuwe horizonten.

Het is wanneer de wegen scheiden, wanneer het asfalt wijkt aan grind- en bospaden en -paden, dat de Lapierre Pulsium Allroad is er om u te helpen uw weg te vervolgen en toe te laten. Om nieuwe horizonten te ontdekken: een sportief karakter met een avontuurlijke geest.

De Lapierre Pulsium Allroad is de ultieme twee-in-één fiets: krachtig, comfortabel, en klaar om een stapje extra te zetten. Maar evenzeer op gemak voor een snelle 100% asfalt roadtrip of het mengen van asfalt met witte wegen en jaagpaden of bospaden.

Een solide koolstof constructie voor alle wegen

Of je nu een dagje weg gaat, een weekendje weg gaat, of nog lander, de Lapierre Pulsium Allroud zal je over mee naar toe komen.

Op basis van het Pulsium Endurance Frame is de nieuwe Allroad verkrijgbaar in twee uitvoeringen, standaard of uitgerust met onze SAT systeem. Beide frames zijn gemaakt van UD L carbon met HR carbon vezels die prioriteit geven aan comfort, prestaties en sterkte.

Rijd op de minste onderhouden wegen

Rijd op de minste onderhouden wegen onze gepatenteerde Lapierre SAT (Schokdemping Technologie) elastomeer zorgt voor een betere filtratie van laagfrequente trillingen om het comfort te verbeteren ten opzichte van lange afstanden. Lichter dan een schokdemper en onderhoudsvrij, het vermindert en diffundeert verticaal trillingen die spier- en zenuwvermoeidheid veroorzaken.

Het frame en de vork zijn compatibel met banden tot 35 mm. Ongeacht het model, het frame en de vork doorstaat alle hoogste ISO-tests voor betrouwbaarheid. Zodat je kunt rijden op de minst onderhouden wegen of op witte wegen zonder twee gedachten.

Uitrusting en geometrie ontworpen voor avontuur

Gebaseerd op onze Lapierre Pulsium Allroad duurfiets, de Pulsium de geometrie van Allroad is perfect afgestemd voor lange uren in het zadel. De zero offset zadelpen maakt de rijdershouding en de hoge cockpit gecombineerd met een kortere stuurpen tilt de positie op voor lange ritten met maximaal comfort.

Eén visie, twee modellen, twee mindsets om de Lapierre Pulsium Allroad te benaderen. Met of zonder de SAT, de Allroad is uitgerust met de nieuwste componenten en perfect geschikt om mee te nemen op de weg en paden, voor een dag of een micro-avontuur. Het is aan jou om je nieuwe grenzen te bepalen!

Pulsium Allroad 5.0

Betreed het Lapierre Pulsium Allroad-universum met Lapierre’s grindachtige aluminium stuur met 16° flare en platte bovenkant voor een betere grip zelfs op de trails.

Het voordeel van de Lapierre Pulsium Allroad 5.0 is de Shimano GRX RX600 mechanische aandrijflijn voor de shifters en het 46×30 crankstel, en de GRX RX810 derailleurs dankzij de betrouwbaarheid van de aandrijflijn maar ook om zonder kettinggeluid te rijden dankzij de Shadow RD+ achter derailleurspansysteem.

Naast het frame en de carbon voorvork UD L is ook de Pulsium Allroad 5.0 uitgerust met WTB ST i23 wielen met brede velgen, tubeless compatibel voor comfort en robuustheid. WTB Expanse semi-slick 32mm banden, perfect voor korte ritten zonder afbreuk te doen aan de prestaties op verharde wegen.

De Lapierre Pulsium Allroad 5.0 heeft strakke lijnen, dankzij de interne doorgang van kabels en remslangen door de stuurpen. Installeer uw stuurtas zonder zich zorgen maken over de ruimte onder de GPS-houder die bij de fiets wordt geleverd. Bevestig het en rijd weg, volg je GPS-track of je avontuurlijke instincten.

Pulsium SAT Allroad 6.0

Speerpunt van het Lapierre Pulsium Allroad-assortiment is de SAT Allroad 6.0 met zijn complete GRX RX810 groepset. Het ultieme voor rijden op alle wegen en paden. Met de 46-30 transmissie en de 11-34 cassette kunt u het opnemen tegen de steilste hellingen in een bijna perfecte stilte dankzij de Shadow RD+ systeem.

Om het comfort van het SAT-systeem naast de UD L te accentueren carbon, en naast het Lapierre aluminium stuur met 16° flare om comfortabel te rijden op lange rechte stukken. De DT SWISS E1800 Spline wielen brengt evenveel verticaal comfort als uitstekende prestaties op lange afstanden dankzij hun tubeless compatibiliteit.

De Schwalbe G-One RS spijkerbanden met een doorsnede van 35 mm geven je de vrijheid om zowel witte wegen als single track na te streven.

Klik hier voor meer informatie!


Voor meer wielernieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van SOUL en volg ons op Facebook en Instagram!

 van